MENU

Olympisch stadion met brandend dak

Rita Ora voor LUI Magazine (NSFW) Part 2

februari 2, 2016 reageren (0) Views: 885 Life Redactie BLVD

Project Kahn’s Defender “The End” Edition

Als vrienden jou zouden bestempelen als ‘autofan’ moet je vooral even doorlezen. Het gaat om de Land Rover Defender, één van de meest iconische SUV’s op aarde. Als eerbetoon aan deze sterke Defender heeft de bekende, Britse tuner Project Kahn ervoor gekozen om het oude beestje eens een goede make-over te geven. Het eindresultaat is op z’n minst verbluffend te noemen. 

De Defender is helaas niet meer in productie én dat maakt hem des te exclusiever en gewilder. Project Kahn heeft  “The End” editie – een 2.2 TDCI XS 110 Station Wagon, met een paar lekkere features gebouwd.

Ook het interieur is vernieuwd: zo kan de rijder lekker wegzakken in geperforeerd leer én kan hij zichzelf beschermen tegen uv-licht dankzij de zwart-matchende zonnekleppen. Alles is te bedienen via het middenconsole.

Daarnaast heeft het bodywork een flinke update gekregen. De nieuwe X-Lander voorzijde grill en de voorbumper met geïntegreerde verlichting zijn hier een mooi voorbeeld van. De  “9 x 20” Mondial velgen én geïntegreerde ventilatiegaten zorgen voor een sportieve look. Het prijskaartje? $80,535 USD.

 

defender-project-kahn-the-end-001 defender-project-kahn-the-end-002 defender-project-kahn-the-end-004 defender-project-kahn-the-end-005

Tags: , , ,