MENU

Command Cupid is jouw wingman op Valentijnsdag

Een Ode aan Snapchat, door Playboy

februari 4, 2016 Reageren (1) Views: 2333 Life Redactie BLVD

Romantische uitjes deel 2: Valentijnseditie

Geef jij het liefst een romantisch uitje cadeau aan je vriendin voor Valentijnsdag? Lees dan zeker even verder. Van een luxe servicebioscoop tot een overnachting in een kasteel, wij hebben de meest luxueuze en romantische belevenissen in Nederland op een rijtje gezet.

Servicebioscoop Luxor

valentijnsdag reuver 2
In 1982 werd bioscoop Reuver als eerste van Nederland omgebouwd tot een Service Bioscoop om de concurrentie van grotere steden als Venlo en Roermond aan te kunnen, en daar kun wij nu nog steeds van genieten! De vier bioscoopzalen zijn allemaal even sfeervol ingericht, maar vooral zaal 1 is een echte blikvanger met zijn theateruitstraling. Deze luxe omgeving wordt aangevuld met comfortabele stoelen en de mogelijkheid om tijdens de film bediend te worden.

Waar? Reuver
Hoeveel? Vanaf €8,50
Site: http://www.luxorreuver.nl/

Hotel Kasteel Daelenbroeck

Valentijnsdag - uitgelicht
De authentieke inrichting, de prachtige omgeving, en zelfs een box voor je paarden, in dit hotel voel jij je een nacht (of langer) koning van Nederland. Neem je vriendin mee naar het prachtige kasteel en laat haar als een prinsesje behandelen met het Valentijnsarrangement. Extra speciaal zijn de Torenkamers met sauna, whirlpool en, zoals het een echte vorst betaamt: een kingsize bed.

Waar? Herkenbosch/Roermond
Hoeveel? Vanaf €119,50 p.p.
Site: https://www.daelenbroeck.nl/

Valentijnsarrangement Hotel Theater Figi

Valentijnsdag Fiji
Met het Valentijnsarrangement van het luxe hotel theater Fiji in Zeist hoef jij je nergens meer druk om te maken. Het bestaat namelijk uit een overnachting, ontbijt, diner, welkomsdrankje, Valentijngebakje en je krijgt ook nog eens een verrassing op de kamer. Bovendien hoeven jullie je geen moment te vervelen, aangezien er onder andere een theater, schouwburg en espressobar aanwezig zijn. Wat heeft dit hotel eigenlijk niet? Tip: breng ook een bezoekje aan Slot Zeist.

Waar? Zeist
Hoeveel? €97,50 per persoon
Site: http://figi.nl/

Mist City Spa
Valentijnsdag Mist Spa
Bij Mist City Spa heb jij de keuze uit drie verschillende privésauna’s die allemaal van alle (super luxe) gemakken zijn voorzien, zoals een jacuzzi met massageprogramma’s, een Finse sauna, een raindance douche en een stoomcabine. Wil jij jouw geliefde nog meer in de watten leggen? Kies dan voor het “love is in the air” arrangement met kaarsjes en champagne, of het “feel like a miljonair” arrangement waarbij je ook nog eens een ontspannende massage krijgt.

Waar? Tilburg
Hoeveel? Vanaf €110,00 voor 2 uur
Site: http://www.mistcityspa.nl/

Champagneproeverij Taste and Tintle
Valentijnsdag - taste
Houden je vriendin en jij wel van een lekker mousserend wijntje? Ga dan een naar een champagneproeverij. Tijdens één van de workshops van Taste and Tintle leer je niet alleen van alles over de herkomst en de productie van dit drankje, maar mag je ook nog eens vijf verschillende champagnes/bubbelwijnen proeven. Je kunt kiezen uit de Instap Proeverij Champagne & Bubbels, Workshop Bubbly of Workshop Champagne. Kies een eigen locatie of laat de expert gewoon naar jouw huis komen.

Waar? Dat bepaal jij
Hoeveel? Vanaf €215,00
Site: http://www.tasteandtintle.nl/

Happy Little Camper

valentijnsdag - happy little camper
Ben jij meer het type voor spontane uitjes? Huur dan een Volkswagen T2 camper en beslis onderweg samen met jouw vriendin waar jullie die dag heengaan. Over een plek om te overnachten hoef jij je met dit retro vervoersmiddel ook geen zorgen te maken, want je kunt gewoon gaan slapen waar je maar wilt. Een origineler Valentijnscadeautje ga je niet vinden!

Waar? Overal!
Hoeveel? Een dag is €249,00
Site: http://www.happylittlecamper.nl/

Valentijnsdag op de Domtoren

Valentijnsdag - dom 3

Fotocredits: Willem Mes/Toerisme Utrecht

Een beklimming van de hoogste kerktoren van Nederland is sowieso een romantische activiteit door het mooie uitzicht over Utrecht (en natuurlijk de adrenaline die de hoogte met zich meebrengt), maar met Valentijnsdag is dit al helemaal een goed idee. Tijdens deze speciale rondleiding kijk je namelijk uit over de verlichte stad en krijg je ter afsluiting een glaasje prosecco in de Michaëlskapel.

Waar? Utrecht
Hoeveel? €12,50 per persoon
Site: http://www.domtoren.nl/

Tags: , , ,