MENU

Tepozcuautla House is de boomhut van je dromen

BLVD music #3: De lekkerste muziek van dit moment

februari 8, 2016 reageren (0) Views: 1454 Life Redactie BLVD

5 Wagens die jij ooit een keer gereden moet hebben!

Iedere autoliefhebber kan het bevestigen: voor sommige auto’s/automerken heb je sinds je tienerjaren al een zwak. Of het nu de BMW was die vroeger naast je in de file stond richting Noordwijk of de bloedrode Ferrari die je tegenkwam op vakantie in Italie. Het zijn momenten die je niet vergeet. En auto’s die je niet vergeet. Sterker nog, je droomt ervan en wenst dat je er ooit later een keer in mag rijden.

Wellicht is je droom al uitgekomen, wellicht heb je al een keer in die ene droomwagen gereden, misschien ook niet. Feit blijft: als je eenmaal een auto in je hoofd hebt zal je daar zeker trouw aan blijven. Zo zijn Mercedes-rijders nu eenmaal fan van het merk met de ster én blijven de BMW-liefhebbers altijd houden van het merk uit Stuttgart. Ongeacht voor welk merk je ook jubelt, wij hebben de 5 wagens – in samenwerking met ikwilvanmijnautoaf.nl– op een rij gezet die je ooit een keer gereden moet hebben:

Porsche 911 GT3 RS

Snelheid, performance én een razendsnelle sprint naar de 100 km/u. In de Porsche 911 GT3 RS verandert iedere man in een klein, blij jongetje. De pure autosport vind je terug in een auto die –nog net- geschikt is voor de openbare weg. Absoluut a must om eens in te rijden…en de 300 km/u aan te tikken!

porsche-911-GT3-image

BMW Z8

Eén van de meest stijlvolle wagens die ooit is gebouwd. De BMW Z8 heb je ongetwijfeld wel eens voorbij zien cruisen. We kennen hem allemaal als de auto van James Bond in The World Is Not Enough, maar tegenwoordig staat hij meer bekend als collector’s item. Je moet er maar in durven rijden…

Z8

Mercedes-Benz SLR McLaren

De Mercedes-Benz SLR McLaren is een huzarenstukje tussen twee grootmachten: Mercedes-Benz en McLaren. Een aantal jaar geleden produceerde zij deze unieke SLR. De supersportcar is natuurlijk niet begrenst op 250km/u… je snapt waarschijnlijk wel waarom!

SLR

Lamborghini Aventador

Wanneer de Italiaanse schoonheid geen grenzen meer kent is het deze Aventador als de belichaming van power en beauty tegelijkertijd. Een lijnenspel die hoofden overal ter wereld om laat draaien. En het geluid… abnormaal! Niet voor niets is de Aventador een geliefd speeltje in de Verenigde Arabische Emiraten!

Aventador

Wiessman GT MF 4

Wiesmann werd vorig jaar failliet verklaard, maar maakt binnenkort een doorstart. Gelukkig maar, want de Wiesmann GT MF 4 is naar onze mening de allermooiste wagen die ooit werd geproduceerd. Met het motorblok van een BMW M5 is ‘i bloedjesnel en ook nog eens mooi voor het oog. Zo trek je op een stijlvolle manier iedereen er uit!

Wiesmann

Meer snelheid?

Zo snel met een 360-graden camera de piste af?
Snel gaan met Nike’s nieuwe Tech Knit Collection
Je eigen huis bouwen binnen vier dagen… het kan!

Tags: