MENU

Fake it till you… become it!

Wat vinden vrouwen echt aantrekkelijk?

februari 9, 2016 reageren (0) Views: 1476 Life Redactie BLVD

9X Romantische films waar jij wél blij van wordt

Je hoeft alleen maar de woorden “romantische film” te horen en je hebt al tien smoesjes verzonnen waarom jij niet mee kunt kijken. Begrijpelijk, want veel van deze films zijn behoorlijk cliché. Speciaal voor Valentijnsdag hebben wij negen films geselecteerd die romantisch zijn, maar waarbij jij ditmaal wel je ogen kunt openhouden. Je meisje blij, jij blij.

Crazy, Stupid, Love (2011)

Deze romantische komedie heeft voor ieder wat wils: Steve Carell is grappig, Emma Stone is mooi en Ryan Gosling maakt de vrouwen blij.

The Girl Next door (2004)

Jongen wordt verliefd op buurmeisje. Dat klinkt als een stereotype romantische film. Niets is minder waar, want het meisje in kwestie heeft een spannend beroep, zij is namelijk pornoactrice. Dit levert grappige en sexy scènes op met de mooie Elisha Cuthbert.

Mr. And Mrs. Smith (2007)

Passie, romantiek én actie, dat zijn de drie hoofdingrediënten van Mr. And Mrs. Smith. Bovendien is het natuurlijk de film waar Brad Pitt en Angelina Jolie voor elkaar zijn gevallen. Romantisch, toch?

This Means War (2012)

Twee FBI-agenten die tegen elkaar strijden voor het hart van een vrouw en daarbij hun training en high-tech gadgets gebruiken. Dat kan natuurlijk alleen maar misgaan.

Safe Haven (2013)

Safe Haven is gebaseerd op een boek van Nicholas Spark (The Notebook, Dear John) en daar word je als man niet altijd blij van. Deze film is echter een positieve uitzondering door de spannende momenten die het gewelddadige verleden van hoofdrolspeler Katie (Julianne Hough) met zich meebrengt.

Silver Linings Playbook (2012)

Het verhaal draait om Pat en Tiffany die beiden worstelen met mentale problemen. De interacties tussen de twee zorgen voor volop dramatische, warrige en komische momenten.

Her (2013)

Her is een moderne komedie die goed inspeelt op eenzaamheid in een digitale maatschappij. Schrijver Theodore wordt namelijk verliefd op de vrouwelijke stem van een besturingssysteem. Sensitief, modern en op momenten grappig.

(500) Days of Summer (2009)

(500) Days of Summer is pijnlijk, grappig en vooral onconventioneel. De kracht van de film is het heen en weer springen tussen gebeurtenissen, want als wij nadenken over een (beëindigde) relatie spelen de gebeurtenissen zich toch ook niet chronologisch af?

Hitch (2005)

Will Smith als “date dokter” is sowieso genieten, maar nog leuker wordt het als blijkt dat zijn spelletjes niet werken bij de vrouw van zijn dromen.

Tags: , , ,