MENU

De Nissan Winter Warriors zijn klaar voor de sneeuw

Must-have: Hublot Big Bang Unico van saffier

februari 11, 2016 Reageren (1) Views: 1113 Gadgets Redactie BLVD

Haal alles uit jouw sportschoolbezoek met een pre-workout voor je brein

“Our mission is to improve lives by enabling anyone to unlock their brain’s full potential.”

Vergeet die fysieke warming-up voor jij losgaat in de sportschool, Halo Neurscience biedt namelijk een pre work-out voor je brein. Simpelweg door het opzetten van een koptelefoon haal jij voortaan meer uit je bezoekje aan de gym.

Halo Neuroscience heeft een koptelefoon met bijbehorende app gelanceerd om te zorgen dat de reactie van je brein op jouw training verbeterd. Door twintig minuten voor je work-out de Halo Sport op te zetten en de app te gebruiken kun je meer kracht verkrijgen uit je training en makkelijker nieuwe (atletische) vaardigheden verwerven.

Hoe werkt het? Een stroomstootje geeft een signaal naar de motorische schors waardoor deze sterkere signalen naar de spieren zendt. De verbeterde neuromusculaire signalering zorgt ervoor dat de atleet meer haalt uit elkaar oefening.

Een soortgelijke techniek werd al eerder met veel succes toegepast bij Amerikaanse militairen voor piloten- en snipertrainingen. De Halo Sport heeft tevens mooie resultaten behaald in casestudies bij The United States Ski & Snowboard Association, Invictus Crossfit, Michael Johnson Performance en een aantal Major League basketbalteams.

Halo Sport on Surface

Halo Sport in Situation  Halo Sport with Original Sketches

Photocredits: Halo Neuroscience

Tags: , , ,