MENU

Dit zijn de minst romantische plekken ter wereld

Woon-inspiratie: de middeleeuwse tuin van Peratallada

februari 11, 2016 reageren (0) Views: 2282 Travel Redactie BLVD

5x Vakanties voor échte mannen

Natuurlijk vind jij het leuk om met je meisje op vakantie te gaan, maar soms heb je nou eenmaal behoefte aan een mannenuitje, waar je even helemaal jezelf kan zijn zonder concessies te hoeven doen. Daarom hebben wij speciaal voor jou vijf orginele, stoere en avontuurlijke vakanties op een rijtje gezet:

Ga op safari in Namibië

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Photo credit: yaaaay via VisualHunt.com / CC BY

Wat is er spannender dan oog in oog te staan met een leeuw, of je op een aantal meter van een kolossale olifant te bevinden? Tijdens een Afrikaanse safari kun je vanaf een korte afstand wilde dieren in hun natuurlijke habitat bewonderen, en dit alles speelt zich af in het meest sensationele landschap dat jij ooit gezien hebt.

Word een cowboy in Texas

mannen - cowboy

Heb jij van kleins af aan eigenlijk altijd al een cowboy willen worden? Laat je droom uitkomen en vertrek naar een ranch in Texas om daar alles te leren over het cowboy bestaan. Je leert stoere vaardigheden, zoals lasso werpen, paardrijden zonder zadel, vee bij elkaar drijven en op een stier rijden. De vermoeiende dagen sluit je natuurlijk af met een grote steak en een biertje. Yihaa!

Leer overleven op een onbewoond eiland

mannen - island

Tijdens een overlevingstrip kom je in contact met jouw natuurlijke instincten en test je direct hoe zelfstandig je nu echt bent, zonder de hulp van al onze moderne, technologische gemakken. Krijg jij het voor elkaar om vuur te maken zonder aansteker, een wild dier te vangen en klaar te maken of je eigen hutje te maken met takken en bladeren?

Reis je favoriete sportclub achterna

mannen - rugby

Ben je wat minder avontuurlijk ingesteld of heb je gewoon niet zoveel zin om actief te zijn tijdens een vakantie? Dan ga je toch lekker met je vrienden naar Barcelona, Parijs of helemaal naar Australië om getuige te zijn van de historische winst van jouw favoriete voetbalclub, tennisser of rugbyteam. Lekker zonnetje, biertje in je hand en juichen maar!

Beklim een berg in Japan

mannen vakantie - mount
Photo credit: reggiepen via VisualHunt / CC BY

Daar sta je dan, bovenaan de Mount Fuji, meer dan 3000 meter in de lucht en letterlijk on top of the world. Bestaat er een machtiger gevoel dan dit? En wat een bevredigend gevoel is het om de top te bereiken na het overwinnen van de elementen, de zwaartekracht en jouw eigen (fysieke) limieten. Pluspuntje: je zult na deze beklimming (en de workouts ter voorbereiding) in de beste vorm van je leven zijn. Bij Tenzingtravel kun je deze bestemming en andere spannende reizen boeken.

Tags: ,