MENU

James Bond’s Aston Martin DB10 kan binnenkort van jou...

Nissan’s nieuwste gadget: zelfparkerende bureaustoelen

februari 16, 2016 reageren (0) Views: 1118 Gadgets Redactie BLVD

Eerste beelden van waterdichte Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Indonesië heeft een video gelekt waarin de Galaxy S7 Edge voor het eerst te zien is. Deze beelden bevestigen het gerucht dat het nieuwe model waterdicht is.

De verwachtingen zijn dat de Samsung Galaxy S7 zondag (21 februari) wordt aangekondigd, voor het Mobile World Congress in Barcelona. De Indonesische afdeling van het bedrijf heeft echter de eerste teaser al gepost. Onder de video staat ‘Get Ready for #TheNextGalaxy, dus het lijkt een veilige aanname dat het om de Galaxy S7 gaat.

Op de video, die helaas niet in het Engels is, zien we dat de telefoon blijft functioneren in een tropische regenbui. Bovendien heeft het nieuwste model veel weg van zijn voorganger en kan het opnieuw draadloos worden opgeladen.

Als de geruchten waar zijn, dan zal het scherm van de Galaxy S7 5.1 inch zijn, en die van de Galaxy S7 Edge 5.5 inch. De schermresolutie zal gelijk blijven (1440 x 2560 pixels) en de accucapaciteit gaat naar alle waarschijnlijkheid omhoog. Er wordt bovendien gesteld dat de resolutie van de camera omlaag gaat, van 16-megapixel naar 12-megapixel. Nog maar even wachten en dan weten we of deze geruchten kloppen!

Photocredits: Samsung

Tags: , , ,