MENU

Academy Awards: de evolutie van visual effects in films

Hoe porno jouw relatie ten goede kan komen

februari 22, 2016 Reageren (1) Views: 2883 Life Redactie BLVD

Is seks gevaarlijk? Dit zijn de meest voorkomende ongelukken

Een vrouw die van een “seksschommel” valt, een man met een potlood in zijn achterste of een verlicht balletje in het lichaam van een patiënt. Dit zijn maar enkele van de vele ongelukken die tijdens de seks kunnen gebeuren. Wil jij weten wat het meest fout gaat tijdens de seks? Lees dan even verder.

In the National Electronic Injury Surveillance System (NEISS), dat wordt samengesteld door de Consumer Product Safety Commission, zijn 450 seksongelukken gevonden gedurende de 6 jaar, en deze zijn geanalyseerd door VICE News en MedPage Today.

Veel van deze ongevallen hebben te maken met objecten die vast blijven zitten in lichaamsdelen waar ze niet horen. De meest voorkomende objecten? Vibrators, massage-apparaten en sieraden. Maar ook een schroevendraaier, een poolbal en de bovenkant van een toiletontstopper zijn gevonden. Andere producten die een rol speelden bij de verwondingen zijn de douche/het bad, een bed of vloeren.

Meestal zijn de ongevallen vrij onschuldig, en levert het niet meer op dan kneuzingen, schaafwonden, verstuikingen of een hersenschudding. De lichaamsdelen die het vaakst beschadigd raken zijn de penis, schaamstreek en het hoofd.

Oh, en pas extra op in juli, want dan heb je de meeste kans op een aan seks gerelateerd ongelukje!

Tags: , ,