MENU

Heineken en Barry Can’t Swim trappen ADE af: “Keep...

oktober 25, 2024 reageren (0) Views: 26 Care, Life Larissa Hendriks

Luxe Anti-Aging gezichtsbehandeling voor thuis

Lancering van The Ultimate Glow Set: Luxe Anti-Aging Gezichtsbehandeling voor Thuis

Na het succes van de gezamenlijke masterclasses, bundelen Comme Ça en Moonie by Mila opnieuw hun krachten met de lancering van The Ultimate Glow Set. Deze exclusieve set is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die hun huid willen verwennen met een natuurlijke en effectieve anti-aging behandeling in het comfort van hun eigen huis. De set wordt gelanceerd op zondag 3 november, net op tijd voor de feestdagen en is het ideale cadeau om aan jezelf of vriendin te geven.

The Ultimate Glow Set combineert het populaire Le Youth Sérum van Comme Ça met de bestverkochte Facial Cupping Set van Moonie by Mila. Deze producten komen samen in een elegant, vegan tasje, waardoor de set niet alleen een effectieve skincareboost geeft, maar ook een stijlvolle toevoeging is aan elk beautyritueel.

Met deze lancering brengen Comme Ça en Moonie by Mila de voordelen van natuurlijke huidverzorging en moderne anti-aging technieken naar de voorgrond. De set bevat de volgende items:

  • Een elegant, vegan tasje voor stijlvol opbergen.
  • De Facial Cupping Set van Moonie by Mila, bekend om het verbeteren van de bloedsomloop, het verminderen van zwellingen en het vergroten van de huidelasticiteit.
  • Het Le Youth Sérum van Comme Ça, een luxe anti-aging serum dat de zichtbaarheid van rimpels vermindert en de huid beschermt tegen vroegtijdige veroudering.

Een luxe spa-ervaring thuis

Gezichtscupping is een snelgroeiende trend vanwege de krachtige voordelen voor de huid. Deze techniek stimuleert de bloedsomloop, verstevigt de gezichtscontouren en bevordert de aanmaak van collageen, wat resulteert in een gladdere, stralende huid. In combinatie met
Le Youth Sérum worden de effecten van cupping nog verder versterkt, waardoor je een langdurige, jeugdige glow krijgt. Het is de perfecte manier om jezelf keer op keer thuis een luxe spa-ervaring te geven.

Een perfect cadeau voor de feestdagen

Met de feestdagen in aantocht is The Ultimate Glow Set het ultieme geschenk, zowel voor jezelf als voor een geliefde. De combinatie van hoogwaardige producten en een luxueuze presentatie maakt het een ideaal cadeau voor iedereen die zichzelf een moment van ontspanning en verwennerij gunt.

Prijs en verkoopinformatie

De set is verkrijgbaar voor €104,95 via de officiële webshops van Moonie by Mila en Comme Ça Skincare.