MENU

Elastische auto’s: Chris Labooy speelt met de realiteit

De kracht van een complimentje

februari 23, 2016 reageren (0) Views: 973 Life Redactie BLVD

BLVD music #4: De lekkerste muziek van dit moment

De week is nog maar net begonnen, en dus hebben we heel wat arbeidsvitamientjes nodig. Daarom geven we jou een aantal lekkere nummers om de werkdagen door te komen en de avond goed mee te beginnen. Swing mee met de nieuwste nummers van de beste artiesten, waaronder ditmaal Tove Lo, Jay Sean en Coldplay.

Jay Sean ft. Sean Paul

Het is inmiddels al weer even geleden dat Jay Sean een hit had, met de lekkere meezinger “Baby are you down, down, down, down”, maar nu is hij helemaal terug van weggeweest. Hij gaat opnieuw een samenwerking aan met Sean Paul, en net als bij “Do You Remember” blijkt dit een zeer goede keuze te zijn geweest.

Coldplay – Hymn for the Weekend (ft. Beyoncé)

We hadden het er al een paar weken eerder over, en nu heeft ‘Hymn for the Weekend’ eindelijk een officiële clip. Een culturele en kleurrijke clip welteverstaan, waarin de mooie Beyoncé ook nog even verschijnt. Lekker nummer, mooie video, wij zijn zeer tevreden!

Tove Lo – Scars

De Zweedse singer-songwriter Tove Lo kwam vorige week vrij onverwachts met de release van “Scars”. Tot blijdschap van de zangeres is de nieuwste single speciaal gemaakt voor de film “Allegiant” (uit de Divergent serie). Wij zijn erg benieuwd welke artiesten er nog meer verschijnen op de soundtrack.

Sigala – Say You Do ft. Imani, DJ Fresh

Dat Sigala weet hoe hij hits moet maken, is al bewezen met eerdere nummers als “Sweet Lovin” en “Easy Love”. Met zijn nieuwste release verwachten wij niets anders. Wat een ontzettend lekker tropisch nummertje is dit, zomerkriebels!

Tinashe – Watch Me Work

De single “Watch Me Work” was in de eerste instantie niet meer dan een bonustrack, maar staat nu onverwachts in de Billboard Bubbling Under Charts. Hoe dit komt? Een aantal trolls (en Billboard per ongeluk zelf ook) vonden het een leuk idee om het nummer van Tinashe als Rihanna’s “Work” te labelen, en dit leverde miljoenen views op.

Sia – Cheap Thrills (ft. Sean Paul)

Eigenlijk bedoeld voor Rihanna’s Anti album, maar nu de nieuwste single van Sia. De zangeres denkt zelf dat het te Brit-Pop voor Rihanna was, en dat is precies wat Sia er zelf leuk aan vindt. Het is de vierde single release van het album “This is Acting”, dat eind januari uit is gekomen.

Rihanna ft. Drake – Work (teaser)

Helaas is de hele video nog niet beschikbaar, maar hierbij alvast een voorproefje van de clip van de hit “Work”. Wat we kunnen zien? Veel dansende, bezwete mensen en een twerkende Rihanna die het erg gezellig heeft met Drake.

Karen Harding – Open My Eyes

Niet zo bekend in Nederland, maar in Engeland had Karen Harding al een hit met het nummer “Say Something”. Catchy en vrolijk nummer, met een hint naar de 90’s. Vind je het een leuk liedje, maar heb je het gevoel dat er iets mist? Check dan even een van de remixes (The Writers Block Remix, of Zed Bias bijvoorbeeld).

Photo Credit: Julia Kennedy

Tags: , ,