MENU

Jackson Dubois strijkt neer aan het Spui

FC Barcelona krijgt nieuw huis: bekijk het winnende Camp...

maart 8, 2016 reageren (0) Views: 1061 Travel Redactie BLVD

The Floating Seahorse: de meest luxueuze (onderwater) woonboten ooit

Het lijkt op iets uit een film, maar binnenkort wordt het werkelijk voor de rijken der aarden: een huis dat gedeeltelijk onder de zee staat. Het bedrijf Kleindienst Group ontwikkelt super luxueuze, drijvende villa’s met de bijnaam ‘Floating Seahorse‘.

floating seahorse bigger 4

In Nederland zijn wij zeer bekend met woonboten in het water, maar niets komt in de buurt van de villa’s die worden gebouwd in Dubai. Deze villa’s hebben drie niveaus, waarvan eentje geheel onder het water ligt. Dit betekent dat het uitzicht vanuit je bed of bad niets minder is dan het onderwaterleven van de Perzische Golf.

floating seahorse bigger 2

Voor de rest is er een jacuzzi met glazen bodem op het dek, kan dit dek in de winter omgetoverd worden tot extra slaapkamer en is het bovendek (ja, die is er ook nog) de perfecte plek voor een romantisch diner.

floating seahorse bigger 3

Klinkt ideaal, maar we kunnen het ons best voorstellen dat het uitzicht soms vrij troebel is, en laten we wel wezen, het wassen van de ramen is een enorme uitdaging bij dit huis. Gelukkig hoeven wij ons helemaal geen zorgen te maken over deze luxe problemen, want er zijn maar 42 van deze drijvende parels, en ze zijn al uitverkocht (1.8 miljoen dollar per stuk). Aan het einde van het jaar zal het project klaar moeten zijn.

floating seahorse bigger 7

De onderwater villa’s zijn onderdeel van het project ‘The Heart of Europe’, een exlusief eiland dat 4 kilometer buiten de kust van Dubai ligt en één van de meeste prestigieuze vakantiebestemmingen ter wereld moet worden.

floating seahorse bigger 9

Photocredits: Kleindienst

 

Tags: , , , ,