MENU

Het bedje van Vipp is a must-have voor de...

Kickstarter Project: Virtuele Reality op je mobiel met SHOT

oktober 3, 2015 reageren (0) Views: 706 Gadgets Redactie BLVD

Perfect voor ieder moment: Bose SoundLink Mini

Bose introduceert de SoundLink Mini, de perfecte geluidsinstallatie voor ieder moment. Het kleine, vernuftige kan je namelijk overal mee naar toe nemen. Dit niet alleen omdat de SoundLink Mini even groot is als je handpalm, maar ook nog eens niets weegt. Overal waar je gaat kan je de SoundLink connecten met je smartphone (via Bluetooth) om zo je favoriete playlist everywhere af te spelen. Of je nou op het strand aan het chillen bent met een boekje of met vrienden een barbecue organiseert. Jij zorgt voor de muziek… overal. 

Klein van stuk… 
De Bose SoundLink Mini is compact van stuk, maar levert bijzondere kwaliteit. Wij hebben hem enige tijd mogen testen en we staan versteld over het geluid wat uit zo’n klein apparaatje blijkt te komen. Bose bewijst wederom waarom ze één van de beste (al dan niet dé beste) zijn op het gebied van sound & audio. De SoundLink Mini garandeert een lage bass met zuivere hoge tonen waardoor je kan genieten van de complete geluidservaring.

Bluetooth
Wanneer we het apparaat connecten met de smartphone is het een vrouwelijke stem die ons uitnodigt (en mededeelt) om muziek af te kunnen spelen. “You are now connected.” Bam, we mogen. Enkele dagen hebben we hem op de redactie gebruikt als favoriete gadget om te luisteren naar muziek van Abba, Slam FM, musical top-100, R&B from A to Z en terug naar Abba. Vrijwel alle muziek klinkt hierop goed. Vanwaar de diversiteit? Iedereen kan inloggen op de SoundLink Mini en zo zijn of haar eigen muziek uitkiezen. De laatste acht apparaten staan in het geheugen van de gadget, dit om het connect-snelheid te bevorderen.

Bose

Opladen
Je kan de Bose SoundLink Mini gemakkelijk opladen. Er wordt namelijk een laadstation bijgeleverd die dient als handige houder, tijdens het opladen kan je jouw muziek gewoon door laten spelen. De wandlader kan rechtstreeks op de luidspreker worden aangesloten. Handig!

Perfect voor iedere gelegenheid
Zoals aangehaald in de inleiding is de Bose SoundLink Mini ideaal om mee te nemen voor iedere muziekliefhebber. Of je nu rustig naar je eigen playlist luistert op kantoor en je collega’s wil laten meegenieten of dat je hem thuis op de koffietafel zet en gebruikt wanneer je op zondagmiddag je favoriete magazine leest. Perfect voor iedere gelegenheid. En ook voor een gunstige prijs: €199!

Bekijk ook:

Werken met een kater, wij bezochten Marbella! 
Winactie: Daniel Wellington horloge