MENU

Microsoft geeft preview van Actiongram

Leen je ogen uit aan een blind persoon

maart 18, 2016 reageren (0) Views: 957 Gadgets Redactie BLVD

Tablet of laptop? Met de Galaxy TabPro S hoef jij nooit meer te kiezen

Elke dag zijn we bezig met het maken van keuzes en daar beginnen we ’s ochtends vroeg al mee. Nog even snoozen of toch tijd maken voor een ontbijtje? Blauwe jeans of zwarte jeans vandaag? File trotseren of meedoen aan het NK treinreizen in de spits? We hebben nog jaren aan keuzes te gaan, maar gelukkig neemt Samsung er nu eentje weg: tablet of laptop?

Het aanschaffen van een nieuwe computer is geen gemakkelijke taak, en het enorme aanbod in tablets en laptops maakt het er niet makkelijker op. In je hoofd heb je vast al vele malen de pros en cons van de apparaten afgewerkt. Wil ik meer controle of een beter beeld? Is het belangrijk dat ik hem mee kan nemen of wil ik juist een groter scherm? Ons advies in deze kwestie? Maak gewoon geen keuze.

De Galaxy TabPro S biedt jou het beste van twee werelden. Het apparaat is krachtig en functioneel als een laptop en licht en mobiel als een tablet. Met een Super Amoled-scherm, Windows 10 besturingssysteem en ultradun design is de Galaxy TabPro S het enige apparaat dat jij nodig hebt.

Tags: ,