MENU

Kunnen mannen en vrouwen gewoon vrienden zijn?

Spectaculair: Mercedes-AMG onthult GLC 43 4MATIC SUV

maart 21, 2016 reageren (0) Views: 914 Life Redactie BLVD

Keanu Reeves showt waanzinnige shooting skills tijdens training John Wick

We moeten nog tot het einde van het jaar wachten voordat het tweede deel van John Wick uitkomt, maar dat betekent niet dat we tot die tijd droog staan. Langzamerhand zijn er steeds meer details bekend, zoals de inspirerende titel van de film, John Wick: Chapter Two, en de acteurs die zullen terugkeren, zoals John Leguizamo en Ian McShane. De nieuwste teaser voor het vervolg van de wraakfilm is een video van de training van Keanu Reeves, en dat ziet er gaaf uit!

In de video zien we Reeves totaal opgaan in zijn rol als huurmoordenaar terwijl hij het ene na het andere doel aan flarden schiet. De acteur wisselt tussen een AR-15 geweer, een semiautomatische pistool en shotgun en rent het terrein over, geheel in Call of Duty stijl. Het moge duidelijk zijn: Keanu Reeves heeft geen stuntman nodig.

Op dit moment staat de Nederlandse releasedatum op 31 december 2016. Nieuwe namen die zijn toegevoegd aan de cast zijn onder andere Ruby Rose en Laurence Fishburne. De regie ligt ditmaal in handen van Chad Stahelski.

Tags: , , ,