MENU

De vijf meest epische James Bond hotels

Night at the Aquarium: slapen tussen de haaien

maart 21, 2016 Reageren (1) Views: 1122 Travel Redactie BLVD

Architect Luciano Kruk ontwerpt eigen vakantiehuis met rooftop pool

Wat krijg je als een top architect zijn eigen vakantiehuis ontwerpt? Een paradijsje met de gaafste features natuurlijk. Architect Luciano Kruk was duidelijk onder de indruk van zijn eigen werk en heeft een betonnen kunstwerkje met rooftop pool én uitzicht op zee ontworpen.

Luciano Kruk, de koning van de minimalistische betonnen huizen, heeft samen met zijn vriendin Ekaterina Künzel het design voor zijn eigen zomerhuisje verzorgd. Gelokaliseerd op de Costa Esmeralda, zo’n 400 kilometer ten zuiden van Buonos Aires, en ten midden van de bomen vinden we de woning met de naam Casa L4.

casa l4 6

“We agreed that the trees and the terrain’s particular topography were jewels the architectural project should respect. We wanted the house to lie amid the woods, surrounded by the place’s immanent atmosphere,” aldus Luciano Kruk (op Dezeen.com)

casa l4 7

Het huis heeft vier verschillende slaapkamers, gelegen in de vier hoeken van de woning, en de keuken wordt gescheiden van de woonkamer door een betonnen trappenhuis.

casa l4 3

Op het zonnedek is het zwembad te vinden en een buitendouche, zodat je een prachtig uitzicht hebt in alle richtingen, inclusief de kustlijn van Argentinië en het bos.

casa l4 5

Niet slecht hè?

Photocredits: Daniela Mac Adden

Tags: , , ,