MENU

Spectaculair: Mercedes-AMG onthult GLC 43 4MATIC SUV

Concentratieproblemen? Dan ben jij vast heel intelligent

maart 21, 2016 reageren (0) Views: 1328 Life Redactie BLVD

Dit is de beste hotelbar van Amsterdam

Vorig jaar geopend en nu al is Lotti’s Bar bekroond met een mooie award. Deze hotspot in The Hoxton is namelijk verkozen tot de beste hotelbar van Amsterdam door BestHotelBar.com.

Hotelbars zijn helemaal hip voor een avondje uit en dat betekent dat speciale awards niet konden uitblijven. Sinds 2012 wordt de Red & Grey Best Hotel Bar Award uitgedeeld en tijdens de vierde editie viel Lotti’s Bar, met haar mosterdgele loungestoelen, Chesterfield banken en stijlvolle vloerkleden, in de prijzen.

“Een stijlvol interieur, een leuk publiek, fijne cocktails, sympathieke bediening en boven alles een goede sfeer. Als je de hotelbar binnenstapt, voelt het alsof je een levendige huiskamer binnenkomt. Het voelt tegelijkertijd internationaal, fashionable en laagdrempelig. Elke dag is de bar vanaf ‘s morgens vroeg gevuld met een goede mensenmix,” dat zijn de lovende woorden van de jury.

hotelbar 3

De publieksprijs werd in ontvangst genomen door SkyLounge Amsterdam van het luxe hotel DoubleTree by Hilton. De jury was zeer onder de indruk van het uitzicht en de internationale sfeer van deze bruisende bar. De SkyLounge kreeg 2232 stemmen, en werd gevolgd door Tunes Bar (Conservatorium Hotel) en Rhythms Bar (Jaz Amsterdam).

De Amsterdamse hotelbars konden ook in andere categorieën in de prijzen vallen. The Tailor (NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky) is verkozen tot beste nieuwkomer, King Charles II, pop-up hotelbar van NH Collection Barbizon Palace, is de beste creatieve hotelbar en de eer van de beste klassieke hotelbar gaat naar Freddy’s Bar in Hotel De L’Europe.

Breng een bezoekje aan één van deze geprezen hotelbars en je avond kan niet meer stuk!

Tags: , ,