MENU

Jaguar bouwt de XKSS-reeks af

Ochtendhacks om je dag goed te beginnen

maart 23, 2016 reageren (2) Views: 1949 Life Redactie BLVD

Een luxueuze ervaring aan het water in Fletcher’s Nautisch Kwartier

Wat is het eerste woord waar je aan denkt bij Fletcher Hotels? Luxe? Waarschijnlijk niet. Toch is dat precies wat er in onze gedachten opspringt na een bezoek aan één van de hotels. Fletcher Hotels mag zich dan richten op het midden segment, een chique ervaring behoort tegenwoordig zeker tot de mogelijkheden. Om dat aan te tonen hebben wij een avond gespendeerd in een Fletcher Hotel op een zeer mooie locatie aan het water, Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier in Huizen.

Wat is er zo bijzonder aan het Nautisch Kwartier? Het hotel is niet alleen gelegen aan de grootste haven van Het Gooi, maar is ook gebouwd in de stijl van een 18eeuwse vissersdorpje. Dit betekent dat de kamers en suites verdeeld zijn over zes verschillende panden waar jij in alle privacy de nacht kunt doorbrengen. Bovendien is alles wat je nodig hebt voor een mooie dag/avond binnen handbereik met restaurants, een wijnlounge én eigen aanlegsteigers. Het personeel zal er zonder twijfel alles aan doen om jouw verblijf zo speciaal mogelijk te maken. Hieronder delen wij onze tips voor een onvergetelijke ervaring in Huizen.

DSCN2432-2

Wat kun je doen?

Het Nautisch Kwartier ligt zoals gezegd aan het water en dat is zeker iets om je voordeel mee te doen. Ga met een klein of groot gezelschap het Gooimeer op, geniet van een fles wijn en ontdek de mooie omgeving van het hotel. Alleen al Het Nautische Kwartier zelf is een plaatje vanaf het water, vooral met de kalkovens en botterwerf op de achtergrond. Geen zorgen als je niet over een boot bezit, er zijn motorboten te huur. Het hotel ligt bovendien lekker centraal, met Almere, Amsterdam en Hilversum in de buurt.

DSCN2436-2

Waar kun je eten?

Om lekker uit eten te gaan kun je de auto gewoon laten staan. Op enkele meters van jouw hotelkamer vind je namelijk diverse restaurants waar je kunt lunchen en dineren. Ga bijvoorbeeld naar J Restaurant en doe je tegoed aan gerechten als Agnus beef, Risotto of Fish & Chips. Bovendien is wijnkaart een echte aanrader, want deze wordt samengesteld door de talentvolle sommelier van het hotel.

DSCN2555-2

Waar ga je wat drinken?

Daar kunnen we vrij kort over zijn: RIVA Wijnlounge. Deze hotspot wordt geleid door sommelier Sascha Maarsseveen die elke keer weer met innovatieve en spannende combinaties komt waardoor je zeker nog eens wilt terugkomen. Aanraders voor in de lente? St. Martin Rivaner, Saint Clair Sauvignon Blanc, Prosecco treviso, Les Moulies Rosé, maar vooral Sascha’s unieke Gin & Tonic met ijsbollen die een rijke kaneelsmaak afgeven. Lees hier meer over deze heerlijke drankjes.

DSCN2623-1

Heb jij nu ook zo’n zin om je spullen te pakken en naar Huizen te gaan? Kijk dan even op de website voor meer informatie.

Fotocredits: Jessica Heijmans

Tags: , , , ,