MENU

De beste vlogs voor mannen

Tesla Model S vs Boeing 737

april 4, 2016 reageren (2) Views: 1244 Life Redactie BLVD

7x de vetste Koningsdag festivals

Koning Willem-Alexander wordt op 27 april alweer 49 jaar en dat gaan wij natuurlijk keihard vieren met z’n allen. Ben jij er nog niet uit hoe je de verjaardag van de Koning der Nederlanden het beste kunt vieren? Bij één van deze feestjes zit je altijd goed!

Kingshouse Festival

Kingshouse Festival - Jaarbeurs Utrecht - 27 april 2015
Midden in het land vind je een van de grootste Koningsdagfestivals van Nederland: Kingshouse Festival. Vier de hele dag lang samen met internationale top dj’s, zoals Martin Solveig, Fedde le Grand en Sander van Doorn, de verjaardag van onze koning. Dresscode: oranje/wit.

Hoe duur? €19,50
Locatie: Utrecht

Loveland van Oranje

Loveland van Oranje - Tom Doms 2

Photocredits: Tom Doms

Sinds 2006 kunnen wij genieten van een van de leukste festivals van Nederland: Loveland. Gelukkig houdt Loveland het niet bij één editie, en kunnen wij tijdens Koningsdag genieten van artiesten als Adam Beyer en Benny Rodriques in het mooie Meerpark.

Hoe duur? €19,50,
Locatie: Amsterdam

Kralingse Bos Festival

kralingse bos

Natuurlijk is het lekker om helemaal los te gaan op dancebeats, maar als je behoefte hebt aan een beetje afwisseling, bezoek dan eens het Kralingse Bos Festival. De artiesten variëren van Coolio tot Marcel Dettman en Sunnery James & Ryan Marciano tot Kevin Lyttle. Turn me on!

Hoe duur? €25,00
Locatie: Rotterdam

Kingsland Festival

Kingsland Den Bosch

Eén locatie is niet genoeg voor een knalfeest als Kingsland Festival en daarom vindt het plaats op maar liefst drie verschillende locaties in Nederland. Op dit festival kun je losgaan op deuntjes van onder andere Martin Garrix, Axwell & Ingrosso, Blasterjaxx, Oliver Heldens en Lil’ Kleine. Een betere line-up ga je niet krijgen! Waar ga jij deze artiesten checken?

Hoe duur? Vanaf €27,50 (afhankelijk van locatie)
Locatie: Amsterdam, Den Bosch & Groningen

Slam! Koningsdag

slam - we are the night

Photocredits: Wearethenight.com

Ook in Alkmaar vier jij de verjaardag van Willem in stijl, met Slam! Koningsdag. Net als vorig jaar verzorgt Martin Garrix de dikste beats naast het AFAS Stadion. Deze keer wordt hij vergezeld door andere grote namen als Kriss Kross Amsterdam, Sander van Doorn en W&W.

Hoe duur? €15,00
Locatie: Alkmaar

Kingdance

Kingdance

Voor een geslaagde Koningsdag hoef jij echt niet helemaal af te reizen naar het westen, ook in Overijssel weten ze hoe je een feestje moet bouwen. Bij Kingdance in Zwolle komt elke house en hardstyle liefhebber aan zijn trekken met optredens van The Partysquad, Vato Gonzalez, Digital Punk en Chain Reaction.

Hoe duur? €10,00,
Locatie: Zwolle

Hardfest

hardfest

Het laatste, maar zeker niet het minste, festival in dit rijtje is tevens gelokaliseerd in Overijssel. De campus van de Universiteit Twente is tijdens Hardfest dé hotspot voor hardstyle & hardcore fans. In drie verschillende area’s maak jij kennis met de beste artiesten uit de scene, waaronder Wildstylez, Noisecontrollers, Radical Redemption, Angerfist en Ran-D.

Hoe duur? €25,00
Locatie: Enschede

Waar drink jij een biertje op onze koning?

Tags: , , ,