MENU

Keukenessentials: Hoe kies ik het perfecte fornuis?

Blinde mensen kunnen binnenkort foto’s ‘zien’ op Facebook

april 5, 2016 reageren (0) Views: 891 Gadgets Redactie BLVD

Casio G-SHOCK MR-G Limited Edition ‘Hammer Tone’

Casio G-SHOCK is de trotse bezitter van een behoorlijke niche in de horlogerie. De horloges die zij produceren zijn relatief goedkoop, maar wel haast onverwoestbaar. Aangezien de horloges tevens zijn uitgevoerd met allerlei instrumenten en opties worden ze dan ook steeds meer gezien als fashion-objects i.p.v. plain watches. G-SHOCK introduceert nu de nieuwe, luxe MR-G serie. Hiervan kost het voorlaatst onthulde exemplaar – USD MRG-G1000RT-1A- $6,000. Nu gaat G-SHOCK daaroverheen met de introductie van de ‘Hammer Tone’, en deze kost $6.200 USD.

De ‘Hammer Tone’ wordt door zonlicht aangedreven en is een speciaal model ter ere van het 20-jarige jubileum van de MR-G serie. Als extra features heb je beschikking over een GPS wereldklok, een design van meester metaalbewerker Bihou Asano én heb je op het horloges schroefjes van een speciale combinatie tussen akagane koper en goud aluminium.

Slechts 300 exemplaren zijn er wereldwijd beschikbaar. Zou jij deze aanschaffen?

casio-g-shock-mr-g-limited-edition-hammer-tone-1 casio-g-shock-mr-g-limited-edition-hammer-tone-2 casio-g-shock-mr-g-limited-edition-hammer-tone-3 casio-g-shock-mr-g-limited-edition-hammer-tone-5

Tags: ,