MENU

Creeër jouw cool-factor als vader met Mutsy

Freitag x Sennheiser URBANITE collectie

april 7, 2016 reageren (0) Views: 1016 Gadgets Redactie BLVD

HP Spectre – ’s werelds dunste notebook

HP gaat gedurfd de strijd aan met Apple’s MacBook. HP heeft namelijk de Spectre 13 notebook onthuld, naar eigen zeggen ’s werelds dunste laptop. Met een breedte van 10.4 mm geloven wij dat graag. Het nieuwste model van het in Palo Alto (Californië) gevestigde bedrijf is dunner dan iedere MacBook die al op de markt is én de Dell XPS 13 (welke respectievelijk 13.2 mm en 15.2 mm meten). De Spectre, vermoedelijk refererend naar de Bond-film, beschikt over een 13.3-inch 1080p display, 8 GB RAM en 256 GB geheugen. Bijzondere features voor een MacBook die net zo dun is als een AAA-batterij.

De speakers zijn afkomstig van Bang & Olufsen, die samen met de HP Audio Boost technologie gebruikers een waanzinnige geluidsexperience geven. De onderkant is vervaardigd uit carbon fiber én de grijs-aluminium body geeft de Spectre 13 een duurzame én stoere look. Het koper voorziet de notebook van een elegant, luxueus randje.

Pre-orders zijn vanaf 25 april mogelijk ($1,170 USD). Wereldwijde release 22 mei ( $1,250 USD).

hp-spectre-worlds-thinnest-notebook-1 hp-spectre-worlds-thinnest-notebook-2 hp-spectre-worlds-thinnest-notebook-4 hp-spectre-worlds-thinnest-notebook-5

Tags: , ,