MENU

Tommy Hilfiger herleeft de 90s met Lucky Blue Smith

De nieuwe Victoria’s Secret Angels strippen voor Vogue Spanje

april 12, 2016 reageren (0) Views: 1307 Fashion Redactie BLVD

Het begrip ‘Plussize’ bestaat niet, je bent dik!

Mannen, opgelet. Tijd om u allen eens iets duidelijk te maken. Jezelf iedere avond volproppen met pizza, het nuttigen van een half treetje pils om daarna op de scooter richting de stad te cruisen. A la. Om jezelf daarna te bestempelen als ‘plus-size’ is echter bullshit. Face it: Je bent lui, je bent dik! En daar gaat geen verandering in komen. 

Ben je bekend met Zack Miko? Deze chubby gladiator werd onlangs ingeschreven bij het prestigieuze modellenbureau IMG Models. Miko staat voor een nieuwe categorie mannen die niet 7 dagen in de sportschool doorbrengt, maar wel geniet van het Bourgondische leven. Niet je doorsnee type ‘spornosexual’, maar weten wij veel wat zijn background is. Goede genen heeft hij – gezien zijn looks – wel. Toch omarmt IMG hier dit nieuwe type man.

In de modellen-industrie is al langer een beweging gaande voor plus-size vrouwen. Nu is er natuurlijk helemaal niets mis met een maatje meer, maar het gaat om het te snel goed willen praten van de omvang. Met de term ‘plus-size’ geef je al snel aan dat je wat dikker bent, maar dat helemaal niet erg of ongezond is omdat je niet dik bent… maar ‘plus-size’. En dan is het ook helemaal prima om bij jouw McDubbeleWhopper/wrap met mayo en ketchup en slices pizza erin verwerkt nog extra mosterd te nemen.

Dit terwijl obesitas nimmer zo overheerste in de maatschappij als anno 2016. Obesitas zal steeds meer levens gaan eisen, zal steeds meer diabetes opleveren en zal menselijke lichamen verpesten. Plus size is een zwakke term. Pas maar op, voordat iedereen straks ‘zware botten’ bezit en we in H&M campagnes mannen met ‘dad-bods‘ zien….

Check ook:

Elsa Hosk voor Vogue Spanje
De beste momenten van de Chicago Bulls
Calvin Klein Spring & Sport

Tags: , , , , ,