MENU

Voor de dames: zo fake je een orgasme

NASA deelt Ultra HD beelden van het noorderlicht

april 18, 2016 reageren (2) Views: 4446 Life Redactie BLVD

Slapen en dineren op hoog niveau in The Penthouse

Dineren in het hoogste restaurant van Europa. Een drankje doen terwijl je wordt omringd door enorme projectieschermen die je het gevoel geven in een hippe nachtclub te zijn. Ontwaken met uitzicht op de stad en de zee. Op zichzelf allemaal ervaringen die niet misstaan op een bucketlist, maar stel je eens voor dat je alles op één locatie kunt beleven. The Penthouse in Den Haag biedt het allemaal, en daarom hebben wij afgelopen weekend een bezoekje gebracht aan “Het Strijkijzer”. Wil jij ook eten en slapen in The Penthouse, doe dan mee aan de winactie!

Dineren op 135 meter hoogte

Een mooi uitzicht tijdens het dineren is heel wat waard, maar het eten moet er wat ons betreft niet voor onder doen. Gelukkig kun je bij The Penthouse net zoveel genieten van het eten als van het uitzicht. De tafeltjes zijn gelokaliseerd bij de ramen en dat betekent dat je vanuit je luie stoel tot wel 40 kilometer ver kunt kijken. Om een intieme sfeer te creëren zijn op diverse plaatsen gordijntjes opgehangen, en dat zorgt er dan weer voor dat je geen last hebt van glurende  buren tijdens het eten.

DSCN2730

Elk gerecht dat wij bestelden zag er niet alleen heerlijk uit, maar smaakte ook nog eens erg goed. Bovendien staat de keuken altijd open voor aanpassingen in het geval van allergieën en voorkeuren. Het “verkeerde” ingrediënt wordt echter niet zomaar weggelaten, zoals je in vele restaurants ziet. Er wordt een geheel nieuwe versie van het gerecht gecreëerd zodat de smaak optimaal blijft. De porties zijn bovendien perfect, dus laat dat dessert met mousse van witte chocola en brownie en roomijs van Oreo koekjes zeker niet staan.

Tip: laat je eens verrassen door de vriendelijke obers die bij elk gerecht een fijne wijn weten aan te raden.

Overnachten met de stad aan je voeten

Wil jij nog wat langer van het uitzicht genieten en hoeft de avond wat jou betreft niet te eindigen in het restaurant? Dan blijf je toch gewoon overnachten! The Penthouse biedt diverse luxe appartementen waar je een nachtje kunt verblijven of – voor degenen onder ons die eigenlijk in het appartement willen wonen – langere termijn kunt logeren.

DSCN2882-2

’s Avonds kijk je vanaf de bank neer op de verlichte stad, en bij het ontwaken zie je niet alleen Den Haag en omstreken, maar heb je vanaf de topappartementen ook nog eens uitzicht op het strand en de zee. Het appartement waarin wij verbleven – op de 39e etage – was bovendien voorzien van alle gemakken, inclusief een keuken en grote woonkamer.

Tip: kijk eens rond op Airbnb zodat je precies weet wat je kunt verwachten van jouw appartement.

Houd BLVD.nl goed in de gaten, want het kan zomaar zijn dat wij binnenkort het Dine & Sleep arrangement weggeven!

Photocredit uitgelichte foto: Roy Poots

Tags: , ,