MENU

“Creep” – Prince op Coachella 2008

BLVD belt met Willie Wartaal over leipe legacies, verslavingen...

april 22, 2016 reageren (0) Views: 1054 Life Redactie BLVD

Laat je favoriete gerechten thuis bezorgen óf bij pop-up restaurant Deliveroo

Een pizza laten bezorgen of een maandmenu bestellen bij de Chinees, we hebben het allemaal weleens gedaan, maar om het nou direct als romantisch of fine dining te beschrijven. Nee, dat niet. Helaas beperken de meeste bezorgservices zich tot het rondbrengen van fastfood, terwijl jij af en toe best eens een perfect bereide burger, een grote steak of verschillende tapas op je keukentafel wilt hebben staan. Deliveroo maakt dit voor je mogelijk en kwam deze week met een leuke actie om het concept onder de aandacht te brengen.

Een week lang staat het pop-up restaurant van Deliveroo middenin de drukste straat van Amsterdam, de Kalverstraat, en natuurlijk zijn wij ook even komen eten. Ondanks de korte tijd dat het restaurant open is, is er veel aandacht besteed aan de inrichting. Loungebanken, een groot projectiescherm en mooi gedekte tafeltjes maken de ruimte tot een sfeervol geheel. Bovendien vind je bij de ingang de Roolette waar je kunt spinnen voor credits. Eén van de bezoekers die avond had zelfs GOUD, en dat betekent geen rekening aan het einde van de avond.

deliveroo 2

Hoe werkt het?

Ten eerste download je de app van Deliveroo – of gebruik je de iPad van het restaurant – en maak je een account aan. In de app kun je kiezen uit tientallen restaurants die speciaal voor Deliveroo gerechten hebben geselecteerd die goed kunnen worden bezorgd. De keuze is ontzettend groot en alle keukens zijn vertegenwoordigd.

In Amsterdam kun je kiezen uit een gerecht van bekende hotspots als The Butcher, SNCKBR, Yoghurt Barn, Juice Brothers en Lite/Dark. Deliveroo maakt het dus niet enkel mogelijk om lekker te dineren, maar ook het bestellen van een lunch, tussendoortje, wijn of zelfs bitterballen voor bij de vrimibo behoren tot de opties. Wij kozen voor een crêpe met ricotta en spinazie & een lasagne en kregen onze gerechten al binnen 25 minuten. Het was goed warm, smaakte lekker en in het restaurant zorgden ze voor bestek en drinken. Aanrader dus!

Je moet er snel bij zijn als je in dit pop-up restaurant wilt eten, want hij is alleen morgen nog open aan de Kalverstraat 101. Andere plannen? Verras je vriendin, vrienden of familieleden dan eens met de unieke bezorgservice van Deliveroo. Ook als je niet in Amsterdam woont kun je genieten van deze service, want Deliveroo zit ook al in Utrecht, Den Haag en Haarlem, en blijft uitbreiden.

Deliveroo

Uitgelichte foto: The Butcher (by Dishtales)

Tags: , ,