MENU

Nederlandse designfietsen van Mokumono

Eone The Bradley Watch

april 26, 2016 reageren (0) Views: 1054 Gadgets Redactie BLVD

Volvo S90 Excellence Interior Concept is de droom van elke passagier

Wat is jouw ideale ervaring als passagier? Gaat jouw voorkeur uit naar een Netflix-marathon om al jouw favoriete series bij te kijken? Werk je hard door om je deadlines te halen met behulp van een werktafel en een scherm om je e-mails te checken? Of bevindt jij je als bijrijder liever direct in de relaxmode met je voeten omhoog en een koud drankje in de hand? Met het nieuwe Volvo S90 Excellence interieur hoef je niet te kiezen, want deze conceptversie biedt het allemaal.

Volvo Cars heeft op de Bejing Auto Show een “sculptuur” gecreëerd om te laten zien hoe de luxe Lounge Console (van de XC90) er uitziet in de nieuwe S90 Excellence. De Vice President Interior Design, Robin Page, vertelt: “We had such positive feedback with our original Lounge Console Concept in the XC90 that we wanted to take it a step closer to reality in an S90 Excellence interior. With this interior we wanted to create a piece of art, a sculpture.”

Volvo S90 Excellence Interior Concept

Het designteam van Volvo Cars heeft het interieur zo comfortabel mogelijk gemaakt voor passagiers in de conceptcar. Een massagefunctie, een groot multi-media scherm, koelkast en kristalen glazen van Orrefors, aan alles is gedacht. Het meest unieke van dit interieur: de mogelijkheid om de voorste passagiersstoel te verwijderen. Hier willen wij best plaatsnemen!

Aangezien het om een concept gaan, hebben we in ieder geval nog even de tijd om te sparen…

Volvo S90 Excellence Interior Concept

 

 

 

Tags: , ,