MENU

UberBIKE nu beschikbaar in Amsterdam

Ecce Cycles vindt ‘de fiets’ opnieuw uit

juni 8, 2016 reageren (0) Views: 1028 Gadgets Redactie BLVD

Braun introduceert Grooming Range

Eigenlijk weten wij het ook niet meer. De ene zomer moet onze baard volgens de mode-industrie gladgeschoren zijn terwijl we drie maanden later met een volle baard door de winkelstraten moeten banjeren. Wij houden het niet meer bij. En daarom doen we lekker wat we zelf willen. Baardje van 2 weken? No problem. Geschoren wangen, maar een klein ringbaardje? Cool! 

De eigentijdse baard kan in alle generaties. Jij bepaalt hoe je eruit ziet. En ditzelfde geldt tevens voor body-grooming. Een aantal jaar geleden moesten ook wij mannen ons op alle behaarde plekken scheren, tegenwoordig vinden vrouwen een klein grasmatje helemaal geen probleem. Gelukkig introduceert Braun de nieuwe Grooming Range. Dit om mannen wereldwijd zelf te laten kiezen hoe ze hun haargroei bijhouden, maar wel met het juiste gereedschap.

Ultieme styling precisie voor een ongeëvenaarde individuele stijl

Een simpele draai aan de ergonomisch ontworpen Draaischijf van de nieuwe Braun Baardtrimmer biedt je de keuze uit maar liefst 25 verschillende lengte-instellingen, afhankelijk van het model. Variërend van 1 tot 10 mm of 1 tot 20 mm. Bovendien is deze nieuwe baardtrimmer uitgerust met een verbeterde precisiekam, zodat de haren optimaal naar het snijmechanisme worden geleid voor ultieme styling precisie. De ongekende individuele triminstellingen van de nieuwe Braun Baardtrimmer biedt mannen de vrijheid om iedere gewenste look te creëren, van 5 o’clock shadow tot Victoriaanse baard met overal exact de gewenste lengte en intensiteit.

Volgende week geeft BLVD Man een Grooming Range pakket weg!

d5028442-e3b3-4634-9e85-6f58d176d8fe.jpg._CB285889299__SR970,300_

 

Tags: