MENU

Automobilisten vs Motorrijders: de ergernissen

De geschiedenis van ‘De Selfie’

juni 13, 2016 reageren (0) Views: 3485 Life Redactie BLVD

Guide: Zo trim je je schaamhaar

Ja hoor, het is maandagochtend en dat betekent dat we direct vol gas de week ingaan! No excuses. En hoe kan je nou goed voorbereid de week in gaan? Zorgen dat je zelf stijlvol, fit, fris en…glad verzorgd bent. Op alle gebieden. Toch krijgen we vaak feedback van lezers die -wat voor sommigen wel vanzelfsprekend is, maar voor anderen niet – niet altijd weten hoe ze aan de slag moeten gaan. Gelukkig helpen wij je met een gezonde dosis moed op weg. De benefits van een gladgeschoren huidje (downstairs) is het verzorgde gevoel dat je ervaart, de zelfverzekerdheid die hiermee gepaard gaat én de indirecte aantrekking die vrouwen gaan merken. Promise!

Hierbij dan ook de guide: zo trim je je schaamhaar: 

Er zijn diverse manieren en stijlen om je schaamhaar als man te verzorgen. Je kan ervoor kiezen om een gezellig figuurtje te knippen (geen aanrader), maar je kan de boel ook trimmen of zelfs helemaal weghalen. It’s up to you!

– Trim droog, scheer nat

Als je alleen gaat knippen, dus niet scheren, dan hoef je de haartjes niet nat te maken. Het is op deze manier gemakkelijker om te managen. Je doet er echter verstandig aan een warm bad of douche te nemen before shaving the bush, hierdoor verminder je de kans op huid- irritatie.

– Maak de huid schoon

Voordat je met een schaar of trimmer aan de gang gaat moet je de schaamstreek eerst schoonmaken. Doe je dit niet dan kan er – als er een wondje ontstaat- een nare infectie optreden. Wees dit voor, want dat wil je niet in jouw schatkamer.

– Vind het juiste materiaal

Je maait het gras van je achtertuin ook niet met een verroeste maaier. Doe dit ook niet met je schaamhaar. Haal kwalitatief materiaal in huis. Een goede trimmer, een krachtige shaver én een wat duurdere schaar. Ervaar welk item voor jou goed werkt en welk merk goed aanvoelt. It’s worth it!

– Take care with Gentl 

Wanneer je sessie voldaan is doe je er wijs aan om je intieme delen goed te verzorgen. Het Nederlandse Gentl – FOR MEN WITH BALLS – bestormt op dit moment de markt met een alles-in-1-verzorgingsproduct. Gentl garandeert dat frisse, fijn ruikende gevoel wat de huid jong en strak houdt. En dat is wel zo belangrijk. Meer weten over Gentl? Lees HIER ons interview met Viviane van den Bichelaer.

Bestel Gentl voor €19,95 online.

Tags: ,