MENU

Mooie vrouwen (REEF) & Bali

Zweef boven de grond in de Tentstile Tree Tents

juni 17, 2016 reageren (0) Views: 1230 Travel Redactie BLVD

Zo ziet de skyline van New York eruit in 2020

Vastgoedkantoor CityReality heeft een serie visualisaties gepubliceerd waarin ze vooruitblikken op de skyline van New York. Hoe wij de toekomst van NY City zouden omschrijven? ‘Druk’. Het is overduidelijk dat er steeds meer omhooggebouwd gaat worden om de stroom inwoners ook een dak boven het hoofd te bieden. De prijzen van appartementen zullen – naast de gebouwen an sich- ook sky-high gaan.

“While fewer developers in 2016 are signing on to build sky-grazing towers with penthouses that cost $100 million (USD) or more, condominium prices are still on an upward trajectory, with anticipated sales totaling roughly $30 billion through 2019. In total, 92 condominium projects with roughly 8,000 new apartments are under construction or proposed.”

Een aantal zeer gerenommeerde architecten houden zich dagelijks bezig met de ontwerpen van de gigantische metropool. O.a. Rafael Viñoly, Herzog & de Meuron en Christian de Portzamparc verwachten een tsunami aan gebouwen in het financiële district van NY. Met ongeveer 1,250 nieuwe appartementen die binnen nu en 5 jaar uit de grond gestampt zullen worden.

Het is ongelofelijk om te zien wat een snelle ontwikkelingen NY doormaakt. Hieronder de beelden:

new-york-skyline-visualizations-2020-001 new-york-skyline-visualizations-2020-002 new-york-skyline-visualizations-2020-003