MENU

Deze Rickman Metisse is jouw perfecte bike voor op...

Singer’s Porsche 911 “Aurora”

juni 22, 2016 reageren (0) Views: 988 Life Redactie BLVD

Maak een 1-2tje met Head & Shoulders 2 In 1

Het Nederlands elftal kon het in 2015 niet waarmaken tegen landen als IJsland, Tjechië en Turkije. Nu zijn we als land gekrenkt in de trots dat wij onze kwaliteiten dit jaar niet eens konden tonen op het prestigieuze EK. Het Europees Kampioenschap waar zelfs landen als Albanië, Polen én Slowakije op het veld vechten voor de winst. Een teleurstelling voor het Nederlandse voetbal. We gaan van een hoogtepunt (tweede worden op het Wereldkampioenschap), naar een dieptepunt (niet meedoen op het EK). Toch kunnen alle sporters in Nederland nog kans maken op een prijs van heus formaat: een letterlijke Hoofdprijs.

In samenwerking met Head & Shoulders vieren wij het succes van alle Nederlandse sporters. En dat het Nederlands Elftal niet aan de verwachtingen kon voldoen betekent niet dat heel sportend Nederland faalt. Integendeel. In diverse takken van sport zijn Nederlandse helden actief. Op professioneel niveau, in zowel binnen- als buitenland. Denk aan jonge helden als F1-coureur Max Verstappen, wielrenner Robert Geesink, de Nederlandse handbalvrouwen en hockeysters, maar we zijn ook winnaars op minder professioneel niveau. En daar mogen we met z’n allen heel trots op zijn.

Head&Shoulders_Gladiator_TV_Joe Hart-043

Dus:

Ben jij een échte brainiac en denk jij met je maatjes na over verschillende schaakpatronen?

Maak jij deel uit van een enthousiast voetbal-vriendenteam en trainen jullie meerdere keren in de week om op zaterdag te spelen voor de overwinning?

Oefen jij met sparring-partners om de beste judoka van Nederland te worden?

Train jij iedere dinsdag en donderdag met je hardloopclubje om binnenkort een marathon van 40km uit te lopen?

Sta jij iedere zaterdagochtend bij het plaatselijke meertje met je beste vrienden en je surfplank onder de hand om te wachten op de juiste golf?

H&S

Head & Shoulders en BLVD Man dagen jou en je team uit om het fenomeen een-tweetje op een originele en leuke manier uit te beelden. Bezitten jullie een flinke portie creativiteit? Zijn jullie onbevreesd en gaan jullie te allen tijde voor de winst?

Stuur dan nu jouw versie van het een-tweetje naar redactie@blvd.nl en maak kans op een riante hoeveelheid Head&Shoulders zodat jullie iedere wedstrijd met een cool hoofd in gaan.

Tags: , ,