MENU

Our Instagram Lady: Caroline Vreeland

Vier gewoontes die jouw sex-drive killen

juni 24, 2016 reageren (0) Views: 1034 Life Redactie BLVD

De Aston Martin Vanguish Zagato gaat in productie!

Het gebeurt niet vaak dat concept modellen de productie halen. Hier heeft Aston Martin al een heuglijk feit voor haar fans mee bereikt, de onlangs gepresenteerde Aston Martin Vanquish Zagato zal namelijk in productie gaan. Voordat je begint met juichen: slechts 99 exemplaren zullen er gefabriceerd worden wat betekent dat deze concept af zeer zeldzaam zal zijn. De Vanquish Zagato debuteerde op het Concorso d’Eleganza Villa d’Este bij Lake Como, Italië en kreeg daar lovende woorden van de wereldse pers.

Blijkbaar reden genoeg voor het Britse autohuis om het model te produceren. Het design van de Zagato is zeer kenmerkend te noemen, we herkennen zelfs een beetje Italiaanse flair aan de Vanquish coupe. Een 6.0-liter V12 met 576 pk ligt in het vooronder. De sprint naar 100 km/h doet ‘i in 3.5 seconden.

De prijs is nog onbekend, volgens mij willen we die echter ook niet weten…

aston-martin-vanquish-zagato-limited-production-1 aston-martin-vanquish-zagato-limited-production-2 aston-martin-vanquish-zagato-limited-production-3 aston-martin-vanquish-zagato-limited-production-4 aston-martin-vanquish-zagato-limited-production-6 aston-martin-vanquish-zagato-limited-production-7 aston-martin-vanquish-zagato-limited-production-8 aston-martin-vanquish-zagato-limited-production-9

Tags: , ,