MENU

De Aston Martin Vanguish Zagato gaat in productie!

Aston Martin introduceert stijlvolle GT12 Roadster

juni 27, 2016 reageren (0) Views: 1896 Life Redactie BLVD

Vier gewoontes die jouw sex-drive killen

Niets staat jou deze zomer in de weg om je haast konijn-achtige, mannelijke mechanisme in volle werking te stellen. Je bent vrijgezel, je doet het lekker op werk, je leest BLVD dus je kent de hotspots in A’dam town. This is your summer. Het broeierige klimaat laat ook de feromonen van het tegenovergestelde geslacht overuren werken (dankjewel Co2 uitstoot) dus feitelijk gezien ga jij deze zomer keihard scoren. Aan de lopende band. Zoveel scoren dat jij in je eentje alsnog kwalificeert voor het EK, in naam van Oranje. Zoveel scoren dat zelfs Messi zou opstappen bij het Argentijnse elftal (oh, wait). Afijn. 

Don’t get your mo-jo killed door deze vier gewoontes:

– Te weinig sporten

Hoe minder jij in de sportschool te vinden bent hoe groter de kans is dat je in de late avonduurtjes helemaal geen zin meer hebt in een bezoekje van een wulpse dame. Naast het feit dat je er gezonder en fitter uitziet als je wél sport betekent niet naar de gym gaan dat je kwetsbaarder om een ziekte op te lopen (wie wordt daar niet opgewonden van…) en heb je een lager testosteron-spiegel a.k.a. geen of minder zin in seks.

– Te veel suikers 

Je denkt er misschien niet bij na, maar dat vierde blikje Red Bull voor de middagklok is behoorlijk devastating voor jouw sex-drive. Niet alleen is teveel suiker slecht voor je tanden, je gewicht en je overall-gezondheid, wetenschappers hebben ontdekt dat je testosteron met een kwart (!) verminderd na het ingenomen te hebben van teveel suikers.

impotentie
Don’t be like this guy… 

– Roken

Een peukje in de avonduren, gezellig bij een drankje, ach… wat kan het kwaad? Pretty much bro. Je bent natuurlijk bekend met de gevaren van een hart-aanval of het dichtslibben van aders, maar roken heeft ook directe invloed op een erectie-stoornis. Dus weggooien die peuken, of wil je liever niet meer N……

– Overwerk en niet genoeg rusten

Niets mis met een goede werk-ethos, werken tot in de late uurtjes, zwoegen voor de baas of voor jezelf. Als de deals maar geclosed worden. Minder slaaptijd heeft invloed op de frequentie van jouw seks-drift. Dus: geen emails meer checken in bed, niet om vijf uur ’s ochtends al naar werk rijden, wel meer dan 8 uur slapen pakken per nacht.

Geen enkele man zit te wachten op een vervroegde menopauze. Voorkom dit met deze tips en voor je het weet loop je weer rond als de Casanova van de lagere landen. Enjoy the summer!

Bekijk ook:

Have you met….Caroline Vreeland?
– Our Instagram Lady: Kim Feenstra
– The Monocle City Guide to Miami

Beeld: Fitness & Health Zone

Tags: , , ,