MENU

Our Instagram Lady: Brooke Nash

Nederland toch door naar kwartfinale EK!

juni 29, 2016 reageren (0) Views: 1247 Life Redactie BLVD

Potje real life kart met Mark Tuitert en Rintje Ritsma – Op Koers

Hoe is het om als 24 jarige je weg te vinden tussen de Olympische sporters, en daar je plek tussen te veroveren? Windsurfer Lilian de Geus leek met haar kleine postuur een underdog maar inmiddels vormt ze een grote bedreiging in de gevestigde orde. Met een flinke lading nationale en internationale medailles surft ze haar weg naar Rio, waar ze vastberaden voor een gouden medaille gaat strijden. Rintje Ritsma, die naast schaatser een zeer bedreven coureur is, laat Lilian in een razendsnelle challenge zien hoe het is om voorrang te pakken, en hier en daar ellebogenwerk in te zetten om vooraan te blijven.

Samen met Mark Tuitert en Rintje Ritsma belandt Lilian in een potje real life Mario Kart, waarna ze op het circuit van Zandvoort de tips en tricks van Rintje in de praktijk mag gaan brengen. Na een proefrondje mag Lilian laten zien dat ze voor haar plek weet te vechten en scheurt ze zelf over de baan. Lukt het haar om op de baan te blijven en van Rintje te winnen? Bang is deze jonge snelheidsduivel niet en na het zien van deze video kunnen we niet wachten om haar te zien knallen op de Olympische Spelen in Rio.

In de serie ‘Op Koers’ duikt Olympisch schaatskampioen Mark Tuitert in de wereld van de watersport, om de leden van team Delta Lloyd een duwtje in de rug te geven tijdens hun voorbereiding op de spelen in Rio. Persoonlijke uitdagingen worden aangepakt door spannende challenges, telkens begeleidt door een andere BN’er (waaronder Daniel Boissevain, Rintje Ritsma, Fred van Leer en Radmillo Soda). Delta Lloyd is exclusief partner van het Watersportverbond en hoofdsponsor van Team Delta Lloyd. Het Watersportverbond heeft als doel het selecteren van de allerbeste zeiltalenten en hen met hoogwaardige training en begeleiding uit te laten groeien tot de allerbesten.

Ga naar zeilvoorgoud.nl/videos voor de hele video!

(Fotograaf Laurens Morel)

Tags: ,