MENU

BLVD Bezoekt: Bries Noordwijk

Deus Ex Machina transformeert KTM RC8

juli 1, 2016 reageren (0) Views: 1739 Life Redactie BLVD

Beleef een bruisende Brooklyn avond in New York Film Academy Cafe

Met het plan om de prestigieuze New York Film Academy te vestigen in de Beurs van Berlage, is onze hoofdstad alvast met een fijne, nieuwe hotspot geëerd: New York Film Academy Cafe. Gelegen in het voormalig Schipperscafé waar schippers en handelslui elkaar ontmoetten, is nu opnieuw een café gevestigd met wereldse atmosfeer.

Roaring Twenties

Economische voorspoed, korte rokjes en veel optimisme, de jaren ’20 van de vorige eeuw in Amerika spreken bij iedereen wel tot de verbeelding. In het New York Film Academy Cafe kun je deze bruisende tijd zelf meemaken, want het is geïnspireerd op The Roaring Twenties in New York.

De gerechten zijn tevens geheel in New York-stijl. Denk aan pulled pork, crabcakes, bagels, steak, hotdogs en natuurlijk hamburgers. Nog wat plek over na het hoofdgerecht? Kies dan voor een typisch Amerikaans gerecht, zoals ‘Peanut Butter Cookie Cup’ of ‘Milk & Cookies’. Het menu is de gehele dag (vanaf 08.00) te bestellen.

Maak je trouwens geen zorgen over de drooglegging in deze tijd. Alcoholische versnaperingen, zoals cocktails, speciaalbier en champagne, zijn, net als in de Verenigde Staten in de jaren ’20, stiekem gewoon te verkrijgen.

Vermaat, New York Film Academy, Amsterdam,

Vermaat, New York Film Academy, Amsterdam,

Brooklyn Night

In het New York Film Academy Café kun je niet alleen terecht voor eten en drinken, er worden ook nog eens hele fijne evenementen georganiseerd. Volgende week vrijdag, 8 juli, is het tijd voor ‘Brooklyn Night’. Het perfecte moment om samen met je collega’s, vrienden of date het weekend in te luiden.

Ditmaal geen biertjes van de tap met bitterballen op de vrimibo, bij Brooklyn Night geniet jij namelijk van Brooklyn lager bieren en Steaks van de Green Egg BBQ. Dure avond? Nee, hoor. De bieren gaan deze avond weg voor maar €2,00 en de NY Steak voor €5,00.

De entertainment wordt tijdens Brooklyn Night verzorgd door een DJ met begeleiding van de vaste huis saxofonist. Ook handig: het café is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Dus ook als je het weekend net iets te hard hebt ingeluid, kun jij nog makkelijk thuiskomen.

Wij zijn er in ieder geval bij op 8 juli, jij ook?

New York Film Academy