MENU

Fujifilm introduceert een snelle smartphone printer

Slimme app maakt je wakker voor de file

juli 6, 2016 reageren (0) Views: 1620 Gadgets Redactie BLVD

Frédérique Constant presenteert de Horological Smartwatch

Het Zwitserse (en van historie uit: Nederlandse) merk Frédérique Constant heeft een nieuw model toegevoegd aan de collectie: de Horological Smartwatch aangedreven door MotionX. De horloges van FC staan bekend om haar klassieke elegantie, en ook bij dit model wordt deze lijn gehanteerd. 

Onlangs kwam in het nieuws dat Frédérique Constant was verkocht aan het Japanse Citizen! Toch gaat Frédérique Constant door met innoveren. 2015 was hierbij een belangrijk jaar: maar liefst 16.000 Horological Smartwatches werden er gefabriceerd.  In 2016 zal het merk daarom steeds vernieuwende en onverwachte functionaliteiten toevoegen aan de huidige Smartwatch collectie. Daarnaast introduceert FC ook een model voor dames.

Binnenkort zal de Worldtimer functie toegevoegd worden aan de huidige activiteit- en slaapmonitoringfuncties, ideaal voor de reizende young professionals van deze generatie. Als het horloge wordt gesynchroniseerd met de smartphone van de gebruiken zal de datum en tijd automatisch worden aangepast. Zodra er een extra tijdzone wordt gekozen, zal de tijd van de volgende locatie met drie drukken op de pusher worden weergeven op de analoge wijzerplaat van het horloge. Deze nieuwe functie kan gemakkelijk worden toegevoegd aan eerdere modellen van de Horological Smartwatch collectie door een simpele update van de MotionX-365® app.

Op de iOS en Android app kan je eenvoudig je slaapactiviteiten van een dag, week of maand bekijken! Deze data zorgt ervoor dat gebruikers zichzelf beter leren kennen en samen met geschikte doelen, instellingen en slimme coaching hun welzijn kunnen verbeteren. Hoe cool is dat?

 

Tags: