MENU

Our Instagram Lady: Rachel Cook

Bridget Malcolm goes sexy voor GQ Australië

juli 18, 2016 reageren (0) Views: 1109 Life Redactie BLVD

Intimate verzorging: juist in de zomer!

De zwoele zomeravonden zijn dan eindelijk aangevangen. Of je ze nu in het buitenland doorbrengt of dat je langer doorgaat in de Hollandse avonduren, overal geldt: verzorg jezelf. Zoals je lekker een luchtje op doet en een deodorant spuit wanneer je uit eten gaat, zo hoor je dat ook te doen met je intiemere plekken, if you know what we mean. Juist wanneer de zomeravonden vol zwoelheid en warmte jou verbinden aan een fraaie jongedame is deze intieme verzorging achteraf een goed idee geweest. Wij leggen uit waarom: 

– Intimate care geeft jou een zelfverzekerd gevoel

Niets is fijner dan te weten dat je er goed uitziet en lekker ruikt én daardoor goed in je vel komt te zitten. Dit straal je uit naar de buitenwereld. Zoals vrouwen zelfverzekerd worden van een sexy lingerie-setje daar krijgen wij mannen een zelfverzekerd gevoel van intimate care. Houd de boel netjes bij, gebruik Gentl Man en voel je frisser dan ooit. You may thank us later!

– Gentl Man verzorgt de gevoelige huid

Een geniaal product als Gentl Man is niet alleen fijn voor de geur, maar heeft ook nog eens een verzorgende werking. Al eerder schreven we over het bijhouden van jouw ‘tropisch regenwoud’ down below. Wanneer je dat hebt gedaan smeer je de regionen in met Gentl Intimate Care et voilà. Jij gaat goed voorbereid de discotheek in!

Gentl

– Het tegenovergestelde geslacht vindt intieme verzorging fijn

We weten allemaal hoe vakantie-liefdes kunnen komen (en helaas ook gaan). Een vonk is sneller overgeslagen dan jouw biertje dood slaat. Het is dus van groot belang dat je at any time given goed verzorgd bent. Wat als je vanavond jouw echte liefde tegenkomt op het strand van Mallorca en haar moet laten gaan omdat je niet voorbereid bent op de situatie? 

– Goodbye vervelende luchtjes 

Nog vervelender – vooral voor haar – is het als je toch besluit om mee te gaan en van het een het ander komt. Geen intimate care gebruikt, wel de hele avond lopen zweten? Ai… geen garantie voor succes. Geloof ons en Gentl Man nou maar. Wij hebben het by the way getest: it works perfect!

www.gentl.com
Facebook.com/gentlcare

Tags: , , ,