MENU

Nederlandse startup scoort met Poke Radar

Onze droom: Sony Z9D 4K 100 Inch TV

juli 19, 2016 Reageren (1) Views: 2053 Gadgets Redactie BLVD

GYMEYES brengt een revolutie in de gym

Deze week lanceerde creative entrepreneur Mitchell Warmerdam een revolutie in de gym. Gymeyes stelt fitness-freaks, fit-girls en atleten waar 0ok ter wereld in staat om de eigen workout op te nemen. Waarom? Simpel. Je denkt dat je een oefening goed onder de knie hebt totdat een personal-trainer je vertelt dat je houding scheef is, je voeten verkeerd staan én je nek op deze wijze een ernstige blessure kan oplopen. 

De Nederlandse app Gymeyes is een samenwerking aangegaan met GoPro om de workout op alle fronten te verbeteren. Gyms die zich inschrijven bij Gymeyes krijgen GoPro’s bevestigd aan de fitness machines. Het gebruik is simpel: je download de app, je connect met de GoPro’s in de gym en je kan gemakkelijk je workout filmen vanuit diverse invalshoeken. Hoe cool is dat?

picture1

Feedback? 
Tevens kunnen de gebruikers swipen tussen de camera’s om zo de houding goed te analyseren. De replay van de workout kan je ook in slow motion bekijken. Hulp nodig? Stuur je video via de feature ‘feedback’ naar één van de personal trainers in je gym en je krijg direct advies op maat.

Met Gymeyes verbeter je dus niet alleen je performance, maar je voorkomt ook blessures, raakt extra gemotiveerd en hey…. eigenlijk vinden we het allemaal leuk om onze progressie in de spiegel dan wel een GoPro te bekijken, nietwaar? De toekomst van fitness is here!

Check in de bovenstaande video de promo van Gymeyes.
Schrijf je in via www.gymeyes.com

Tags: