MENU

Amazon maakt documentaire Hugh Hefner

Sofia Richie de nieuwe vlam van JB

augustus 13, 2016 reageren (0) Views: 911 Life Redactie BLVD

Aankondiging: De Parade Amsterdam

Ja hoor, het is weer zover. Het mooiste event van Nederland keert weer terug in Amsterdam, De Parade. Zoals jullie weten zijn wij fan sinds het eerste uur dat De Parade werd georganiseerd. Inmiddels is het uitgegroeid tot een zeer groots event wat duizenden bezoekers trekt. En terecht. Niet alleen zorgt De Parade ieder jaar weer voor een uitdagende line-up, maar zijn er ook altijd leerzame, culturele en amuserende activiteiten/workshops die plaatsvinden.

Dit jaar reist het bonte gezelschap van Rotterdam naar Den Haag en van Utrecht naar Amsterdam, om hier in stijl af te sluiten. Laatstgenoemde stad stad mag zich van 12 tot 28 augustus rijk rekenen; in het Martin Luther King park zullen meer dan 100 theater,dans-,muziek- en mime-voorstelleingen gehouden worden. Bezoek jij met je vrienden ‘De slechtste singer-songwriter van Nederland’ of luister jij aandachtig naar De Levende Jukebox? Voor jong & ouder, voor ieder is er wel wat wils op het programma.

Ook qua hapjes en drankjes zal zelfs de meest hardcore-foodblogger nog aan zijn trekken komen. Van producten uit de bio-industrie (bijvoorbeeld bio-wijn) tot siropen van de roze bunker en van ambachtelijke poffertjes au Gwen Marie tot aan kraakverse vis van Zijpe Stijl. Jouw innerlijke mens zal niets te kort komen, dat is zeker!

www.deparade.nl
12/28 aug
Martin Luther Kingpark
Kaartverkoop

2015-06-24-de-parade-rotterdam-WWW.HOFFOTO.NL_DSC7951

Beeld boven: Joep van Aert
Beeld onder: Erik van ’t Hof

Tags: ,