MENU

De 108M: Een varend luxe hotel/jacht

Hypercar: Bugatti Chiron carbon

augustus 24, 2016 reageren (0) Views: 1010 Life Redactie BLVD

BLVD eet: blooming beach (Bergen aan Zee)

Enkele weken geleden bezocht BLVD Man het nieuw geopende strandpaviljoen blooming beach in Bergen aan Zee. Het lentebriesje in de gezichtjes, de Chardonnay gekoeld op tafel én een variëteit aan heerlijke, verse bites. Meer zomer ga je in Nederland niet beleven dan bij blooming.

Bestaat er een fijner gevoel dan met je voetjes door het water te woelen, een kleine strandwandeling te maken met het warme zomerzonnetje om vervolgens in een lounge-bank weg te zakken en alleen te luisteren naar de kwetterende meeuwen, de relaxte deeplounge beats en het gelach van mede- terrasgangers? Nee. De zintuigen worden daarnaast extra geprikkeld door de geuren afkomstig uit de cuisine. Hoe heerlijk kan het leven zijn. Het strandpaviljoen blooming is absoluut de destination om de Hollandse zomer ultiem te vieren, zowel voor de gasten die rust zoeken als de zakelijke strandgangers.

blooming

Menu: vers en zomers
Op het gevarieerde menu wordt ook de innerlijke mens verwend. Lichte, verfijnde zomergerechten in combinatie met biologische groenten die ’s ochtends nog in de tuinen van het landgoed verborgen waren. Wij kiezen voor een riante plank met allerlei kleine hapjes. Van verse oesters tot speciaal bittergarnituur. Qua drankjes kan je kiezen voor een frisse cocktail, gezonde smoothie of biologische huiswijn.

blooming

Interieur: design at the beach
Om je écht de koning van je eigen zandkasteel te laten voelen moeten ook de zetels top notch zijn. blooming beach kent een relaxte opzet met verschillende stoelen, kastjes en tafeltjes die zijn uitgevoerd in een minimalistische stijl. De planten hangen ondersteboven aan het plafond, de loungebanken zijn gekleed met kussen in nationale kleuren (rood, blauw, wit, oranje) en zelfs in de herfst kan je hier terecht voor een heerlijk kopje chocolademelk met warme appeltaart om daarna weer uit te waaien in de Hollandse wind.

blooming

Maar voor nu…. eerst genieten van de zomer, bij blooming!

blooming beach / Parkweg 37 / 1865 AG Bergen aan Zee / bloom@weareblooming.com

Tags: , ,