MENU

Een Olympische tour door Rio de Janeiro, Brazilië

Geniet van de rust in deze Spaanse retraite

augustus 31, 2016 reageren (0) Views: 999 Travel Redactie BLVD

Het $30m Airbnb optrekje waar de family West graag komt

Airbnb is lief voor de grote mensen van deze aarde. Wanneer Ye de wereld over reist met zijn ‘Saint Pablo Tour’ krijgt Mrs. West de mogelijkheid om, samen met North en Saint, haar terug te trekken in de $30 miljoen USD Airbnb penthouse in New York City. Airbnb verhuurt het optrekje normaliter voor een kleine $10,000 USD per nacht wat natuurlijk kleingeld is voor de hard-werkende familie.

Het penthouse telt vijf slaapkamers, zes badkamers, meerdere walk-in closets, personal gym en een zwembadje op het dak. Kim postte er onlangs al een foto van, jij krijgt een uniek kijkje hieronder:

kim-kardashian-west-new-york-penthouse-airbnb-02 kim-kardashian-west-new-york-penthouse-airbnb-04 kim-kardashian-west-new-york-penthouse-airbnb-06 kim-kardashian-west-new-york-penthouse-airbnb-08 kim-kardashian-west-new-york-penthouse-airbnb-010 kim-kardashian-west-new-york-penthouse-airbnb-012 kim-kardashian-west-new-york-penthouse-airbnb-014 kim-kardashian-west-new-york-penthouse-airbnb-018 kim-kardashian-west-new-york-penthouse-airbnb-021 kim-kardashian-west-new-york-penthouse-airbnb-023

Tags: