MENU

We testten onze zintuigen met The Glenlivet Cipher

Land Rover onthult de nieuwe Discovery

september 6, 2016 reageren (0) Views: 1858 Life Redactie BLVD

Zet jouw technische talent in bij Defensie!

Op de basisschool gingen jouw vriendjes buiten voetballen. Al joelend renden ze door de plassen op het plaatselijke veldje, de voetbal in de tuin van de buren, besmeurd kwamen ze thuis. Jij sloot je liever op in je kamer met je KNEX-bouwpakket om een achtbaan te maken met minimaal vier schroeven en drie haast onhaalbare bochten. Toch lukte het je.

Waar je vrienden later een studie kozen als Nederlandse Taal & Cultuur of Rechten daar was voor jou de meest logische keuze om je kwaliteiten te laten bloeien op een technische opleiding. Hier kun jij uitstekend terecht met je twee rechterhanden en je hoge intelligentieniveau. Maar dan? Waar ga jij daarna je technische talent inzetten? Mocht je op deze vraag nog geen antwoord gevonden hebben dan hebben wij hem hier: bij Defensie. Eén van de grootste technische werkgevers van Nederland.

Als technicus bij Defensie werk je niet alleen met de meest futuristische materialen, je leert ook hoe je in extreme omstandigheden gefocust moet blijven zodat jij zorgt dat het materieel naar behoren functioneert. Sleutel jij liever aan een snelvuurkanon van een Marine fregat of heb je meer oog voor detail en zorg je dat de straalturbine van een Apache gevechtshelikopter gerepareerd wordt? Jouw toekomstige collega’s van Defensie  vertrouwen op jouw kwaliteiten en oog voor perfectie.

Defensie

Mooie beloning

Een carrière bij Defensie biedt meer en vooral andere voordelen dan een baan in het bedrijfsleven. Zo wordt je vanaf de eerste dag van de opleiding een mooi salaris aangeboden en daar komt een jaarlijkse premie bovenop. Na je opleiding krijg je een baangarantie, waarna je wereldwijd inzetbaar wordt. De locaties waar jij je werk uitvoert variëren van een oefening in het koude Noorwegen tot een uitzending in de hitte van Afghanistan. Dat je thuiskomt met spannende verhalen moge duidelijk zijn, of hebben jouw vrienden met een kantoorbaan ooit wel eens aan een F-35 gesleuteld?

Denkniveau

Als je aan de slag wilt bij Defensie moet je garant staan voor een bepaald denkniveau. Jij krijgt veel verantwoordelijkheid waarvoor je continu scherp dient te zijn. Voor het échte sleutelwerk zoekt Defensie technici met een opleiding op havo, vmbo of mbo niveau. De Landmacht is met name op zoek naar bouwtechnici, elektromonteurs, ICT-ers en technici voor het onderhoud van de wapensystemen.  De Marine zoekt voornamelijk versterking voor de technische dienst. De Luchtmacht heeft vacatures voor ICT’ers. Net als de Landmacht, die daarnaast ook dringend op zoek is naar bouwkundigen.

Heb JIJ het in je om de rupsband van een tank te vervangen? 

Defensie_6

Technicus bij Defensie. Je moet het maar kunnen.

Tags: , ,