MENU

Our Instagram Lady: Gabby Epstein

Het beste zicht op de Yeezy Season 4

september 12, 2016 reageren (0) Views: 1084 Fashion Redactie BLVD

De definitie van de perfecte broek

Herenbroeken zijn er tegenwoordig in alle soorten en maten. Door alle trends zou je bijna niet meer kunnen bijhouden wat voor soort washing nu wel of niet in de mode is en of het inderdaad sociaal geaccepteerd is om een broek met tachtig gaten te kopen. Gelukkig lees jij BLVD Man want wij hebben de laatste trends op het gebied van broeken voor jou op een rij gezet. Zo kan jij de laatste zomeravonden en het begin van je herfst stijlvol doorbrengen.

De perfecte broek voor ieder individu verschilt nogal. De ene man vindt het heerlijk om zijn broek laaghangend te dragen terwijl een andere man zweert bij een nette pantalon. Om antwoord op de vraag te geven: de perfecte broek in het algemeen bestaat niet, de perfecte broek voor jou bestaat echter wel. Hierbij moet je letten op de volgende punten:

– Lengte 

Dat jouw broek de juiste lengte moet hebben moge duidelijk zijn. Niets staat onverzorgder dan een broek die – onbewust – te kort of juist te lang valt. De oplossing? Wees niet bang om jouw maten op te laten meten, zo weet je precies welke maat bij jouw benen past. Een beetje langer kopen dan je eigen maat is gewenst. De meest uiteenlopende herenbroeken kunnen jou goed staan!

– Lichaamstype 

Lichaamstypes zijn er net als broeken in alle vormen en maten. Je hebt mannen met een maatje meer en je hebt mannen die juist wat dunner zijn gebouwd. Als forsere man is het verstandig om te kiezen voor wat wijder vallende jeans terwijl de slankere mannen prima kunnen kiezen voor een slim fit model. Accentueer jouw sterke punten!

– Soort

Chino’s, jeans, nette broeken etc. De keuze is reuze. Een ding moet je bij de aanschaf van een broek onthouden: kwaliteit gaat altijd voor. Immers, je draagt toch liever een duurdere broek die enkele jaren meegaat en jouw perfect support dan een goedkoop vodje van een paar tientjes die slechts een paar maanden meegaat, en direct vaal is.

Tags: ,