MENU

Trailer: Netflix’s The Ivory Game

Het nieuwe HQ van Squarespace is fenomenaal

oktober 25, 2016 reageren (0) Views: 1224 Life Redactie BLVD

Wijntje in de grootste wijnbar van Nederland?

Grapedistrict bestaat tien jaar en dat kan natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. De hobby-vinologen hadden toentertijd één missie: wijn toegankelijk maken voor het grote publiek. Om het jubileum te vieren openen de jongens de grootste wijnbar van Nederland in de Hallen, Amsterdam.

Van 3 tot 5 november kan iedereen zich even wanen als expert-vinoloog. Meer dan 150 verschillende wijnen per glas zijn er uit te proberen, dat is zowel het grootste aanbod van ‘open’ wijnen als de grootste oppervlakte. Dus of jij nou zweert bij een rode uit de Bordeaux of een witte uit Nieuw-Zeeland, voor ieder is er wat wils. Medeoprichter Gijs Groenevelt: “De wijnbar is voor ons een hele mooie manier om het product levend te maken. Doordat we direct met wijnboeren handelen hebben we zoveel kennis en contacten. We kunnen nu al die mooie verhalen en achtergronden direct delen.”

Het programma
Geen saaie lezingen, maar persoonlijke ervaringen van wijnboeren uit heel de wereld. Voor liefhebbers de ideale mogelijkheid om hun eigen smaak te ontdekken en te ontwikkelen. Mocht je ooit de droom gehad hebben om een carrière na te streven als vinoloog dan is dit jouw kans. In samenwerking met Amsterdamse chefs wordt er tevens een 3-gangen menu aangeboden, met een speciale wijnpairing uiteraard. Op zaterdag tussen 12:00 en 15:00 kan je voor 10€ alle wijnen in het assortiment proeven en gelijk een fles van je favoriet kopen.

De entree is €7,50 euro aan de deur, inclusief glas.

grapedistrict

Tags: , ,