MENU

Sipping Martini’s @ Sipmith 100 Martini Bar

5&33 presenteert ’Layers’ van Eddy Zoëy

oktober 17, 2016 reageren (0) Views: 845 Life Redactie BLVD

Must visit tijdens ADE: Jaz In The City

Het dance-event van het jaar staat weer op het punt van beginnen. Van 19 tot 23 oktober verandert Amsterdam in het podium voor muziek, feest én nachtelijke fun voor meer artiesten, producers en muziek-liefhebbers van over de hele wereld. Meer dan 2200 artiesten én meer dan 120 clubs participeren in het geheel. De hotspot die jij moet bezoeken? Jaz In The City! 

Niet alleen is de locatie van Jaz In The City ideaal, tussen de Ziggo Dome, Amsterdam ArenA en de Heineken Music Hall, maar ook de programmering van deze grootheden. We kunnen ons voorstellen dat jij een feest gaat pakken in één van deze drie muziektempels, maar dan wil je natuurlijk niet nog eens een half uur naar huis rijden. Daarnaast biedt het Jaz Hotel zelf een uitdagende programmering, zo houdt jouw ADE-feestje nooit op!

Het hotel zal dan ook 24 uur open zijn om te feesten, slapen, dansen, ontbijten en om weer door te gaan. Sterker nog: bij Jaz zijn ze zo gek op feestjes dat ze besloten hebben er zelf enkele te organiseren.

14702217_1321170924574001_9048260223180606537_n

Solarstone presents 
Fans van de Pure Trance movement kunnen dit jaar terecht in het Jaz Hotel om te luisteren, dansen en te springen op de trance van label owner, producer & DJ Solarstone. Solarstone introduceert tevens : the Pure Trance Label Soirée, gratis entree meet up voordat de show begint met Alex Ryan, Ciaran McAuley, Driftmoon, Liam Wilson en Robert Nickson.

Op 22 oktober kan je terecht voor de grote trance finale van het Amsterdam Dance Event. Bij het Jaz Hotel maken o.a. Forerunners, Gai Barone, Orkidea, Giuseppe Ottaviani (Live 2.0), Sneijder, Factor B en Solarstone hun opwachting. Er zijn nog enkele Early Bird tickets beschikbaar dus wees er snel bij.

We see you (and party with you at Jaz In The City!)

Facebook.com/jazinthecityamsterdam/

Tags: