MENU

Architect Robert Skitek’s Luxe “House in Krostoszowice”

Mercedes-AMG 2018 E63S is de snelste E-Klasse ooit

oktober 27, 2016 reageren (0) Views: 822 Life Redactie BLVD

Creëer je eigen kansen!

De titel klinkt vrij eenvoudig, je bent zelf verantwoordelijk voor de kansen die je in het leven krijgt. Of het nu gaat om een nieuwe uitdaging qua werk, liefde en persoonlijke uitdagingen, maar is dit wel zo? 

Een kans staat helaas niet gelijk aan succes, maar iedere kans is wel een mogelijkheid tot succes. Als er een kans voorbij komt is het logisch om te denken om er vol voor te gaan. Helaas blijkt het in de praktijk makkelijker gezegd dan gedaan. Immers, je beslissingen kunnen van invloed zijn op je huidige manier van denken, werken of op je omgeving. De zogenaamde Law of Attraction krijgt steeds meer aanhangers; if you can dream it, you can do it.

Wat mij betreft ben je inderdaad verantwoordelijk voor je eigen geluk en kan je dit zelf creëren. Je hoeft niet afhankelijk te zijn van je vrienden, van je baas of van de omstandigheden. Een positieve mindset vergroot de kansen die op jouw levenspad voorbij komen. Schrijf je eigen visie en ideale levenstoestand op en ga daarnaar leven. Creëer je eigen kansen!

Tags: ,