MENU

Zelf sigaretten maken een gedoe? Dat is nu definitief...

Our Instagram Lady: Eileen Cassidy

februari 6, 2017 reageren (0) Views: 2661 Life Redactie BLVD

Playground: THE BUTCHER Social Club in A’DAM Toren

THE BUTCHER Social Club is het nieuwste concept van de in Amsterdam bekende The Entourage Group. Een verzamelplaats van haute fastfood, creativiteit en urban design. THE BUTCHER Social Club is gelegen in de A’DAM toren en het concept ‘burgerbar’ wordt hier naar een compleet nieuw niveau getild. Van 8 uur ’s ochtends tot diep in de nacht kan je hier terecht voor alles wat een millenial wil! 

Yossi Eliyahoo van The Entourage Group
‘Mensen maken om verschillende redenen een connectie. Toch is er meestal eten, muziek, games of kunst bij betrokken. THE BUTCHER Social Club combineert al die elementen in een high-end, all day concept van hoogstaande toegankelijkheid.’ Een bekend en bovenal geroemd concept neemt een nieuwe vorm aan. And it’s bloody delicious.

THE BUTCHER Social Club concept
‘Bloody delicious burgers’ krijgen een extra dimensie in Amsterdams smeltkroes van Urban Lifestyle. In de lobby van de A’DAM toren en op een groots terras transformeert het bekende THE BUTCHER concept. THE BUTCHER Social Club is een relaxte spot om een bak koffie te drinken, een bar met internationale allure, een plaats om zaken te doen, een toegankelijk restaurant, en dé afterparty-locatie van Amsterdam. Een high-end lounge komt samen met THE BUTCHER’s beroemde burgerbar en een old-school speelhal met flipperkasten, voetbal-, pool- en pingpongtafels. Voor een diner, tijdens een diner, vóór het uitgaan en als alle andere clubs gesloten zijn. Want THE BUTCHER slaapt nooit.

butcher

Industriële materialen
THE BUTCHER Social Club is een thuishaven voor de internationale muziekscène met de 360-graden bar waar Dj’s vijf dagen per week live zullen draaien. Innovation & design studio ICRAVE uit New York liet zich inspireren door de Urban locatie van THE BUTCHER Social Club en gaf de bekende huisstijl wat funky stedelijkheid. Industriële materialen worden gecombineerd met betonnen elementen en fel gekleurde artworks. De ruime, maar knusse, lounge fungeert als een speelplaats voor volwassenen, terwijl in de verschillende zitjes cocktails gedronken worden. Hongerige gasten nemen plaats in de rij voor de ‘hole in the wall’ burgercounter. Zodra de zon vanachter de wolken tevoorschijn komt, ontmoeten vrienden, familie of onbekenden elkaar op het terras aan de waterkant van het IJ.

Tags: