MENU

Mercedes X-Class Concept

De meest gegooglede Halloween outfits

oktober 29, 2016 reageren (0) Views: 1599 Life Redactie BLVD

Het bierviltje: ’s werelds handigste item voor geniale ideeën

Je staat aan de bar op vrijdagavond. Met vrienden lekker weekend vieren, biertje erbij, chille muziek én een overvolle kroeg. Aan de andere kant van de bar zie je opeens een prachtige jongedame staan. Je wil met haar in contact komen, maar met een openingszin kan je anno 2016 niet meer aankomen. Wat doe je dan? Juist, je schrijft je naam, nummer en tekent een hartje op een bierviltje en gooit dat voor haar neus neer. Voila.

Andere situatie:

Vier nachten lang ben je op geweest om ideeën voor jouw project te bedenken. Het echte ‘Eureka-moment’ heeft zich tot op heden nog niet in je hoofd gemeld. De deadline is morgen én eigenlijk heb je nog niets nuttigs op papier. “Dat wordt een ontslag, ” verzucht je bij jezelf. Je besluit naar de kroeg te gaan om daar even tot rust te komen. Een paar biertjes verder en opeens ontwikkelt het idee in je hoofd. Snel kijk je om je heen om het op te schrijven zodat je het niet vergeet. Juist… het viltje!

Wat zouden we in anno 2016 nog zonder het bierviltje moeten? Helemaal niets. Immers, geniale ideeën die je op de avond  in beschonken status hebt bedacht vergeet je direct. Het nummer van die mooie vrouw die je eindelijk hebt versierd? De volgende dag weet je het niet meer.

Gelukkig kan je ook je eigen bierviltje drukken, (dankzij Reclameland), zo zeg je het niet met woordjes… maar met een viltje!

 

Tags: