MENU

De 4 boeken die iedere entrepreneur moet lezen

BLVD bezoekt: Grand Opening van café-restaurant PARK

november 4, 2016 reageren (0) Views: 921 Life Redactie BLVD

The Wheat Youth Arts Hotel is gebouwd voor millenials

Design-studio XL Muse, based in Shanghai, heeft dit bijzondere hotel ontworpen dat enkel geschikt is voor millenials en jonge creatievelingen. Het Wheat Youth Arts Hotel in Hangzhou is niet alleen perfect afgewerkt tot in het kleinste detail, maar ook een verademing op het gebied van architectuur. Open ruimtes, hoog plafond, veel natuurlijk lichtinval. Hier wil je als youngster wel een nachtje bivakkeren. 

Het hotel is gebouwd op de hoogste verdieping. Zo kunnen de millenials die geen geld hebben voor een suite of penthouse toch genieten van een waanzinnig mooi uitzicht. in het hotel worden de youngsters aangemoedigd om met elkaar te socializen in o.a. de game-ruimte of de koffie-corner. Ook staat er een piano in de gang waar de creatieve geesten ook hun ei kwijt kunnen.

Neem een kijkje in dit unieke hotel… als je onder de 30 jr. bent althans.

wheat-youth-arts-hotel-milennials-03 wheat-youth-arts-hotel-milennials-04 wheat-youth-arts-hotel-milennials-06 wheat-youth-arts-hotel-milennials-07 wheat-youth-arts-hotel-milennials-08 wheat-youth-arts-hotel-milennials-10 wheat-youth-arts-hotel-milennials-12 wheat-youth-arts-hotel-milennials-15-960x611 wheat-youth-arts-hotel-milennials-17 wheat-youth-arts-hotel-milennials-18