MENU

Sebastian Mariscal’s “Venice House” is jouw droomhuis

Heb jij door wanneer iemand ‘into you’ is?

november 25, 2016 reageren (0) Views: 1190 Life Redactie BLVD

5x de heetste winterfestivals

Heb jij je dansschoenen al lang en breed aan de wilgen gehangen nu de temperatuur tot het vriespunt daalt en de zon steeds vroeger achter de horizon verdwijnt? Trek dan je feestoutfit maar weer snel uit de kast, vul het aan met een paar extra lagen, en ga uit je dak op een van deze warme winterfestivals!

Sneeuwbal Winterfestival

winter-sneeuwbal-2

Voor het vijfde seizoen op rij houdt Sneeuwbal Winterfestival jou warm in hartje winter. In de overdekte area’s laten de techno en housebeats van onder meer Chocolate Puma, Girls Love DJs en Format B de temperatuur stijgen, terwijl je op de rest van het terrein kunt genieten van winterse pret. Toon je schaatskunsten op de schaatsbaan, glijd van de inmiddels befaamde skihelling af of doe je te goed aan winterse kost mét een bekertje warme glühwein. Tip: vergeet vooral je foute winteroutfit niet aan te trekken!

Waar? Utrecht
Wanneer? 28 januari 2017

Blijdorp Festival

winter-blijdorp-festival
Na drie succesvolle zomeredities, krijgt Blijdorp Festival nu ook zijn eigen winterfestival. Dit event vol kunst, cultuur en nationale en internationale dj’s zal plaatsvinden in de Van Nelle Fabriek, een van de voornaamste industriële monumenten van Nederland. Verwacht vooral veel ijssculpturen, Jägermeister, vuurkorven en een Sinterklaasviering waar jij als brave jongeman zomaar verrast kan worden met de leukste cadeautjes van de Sint.

Waar? Rotterdam
Wanneer? 3 december

Kerstbal Festival

winter-kerstbal-festival
Dit jaar kunnen we genieten van een geheel nieuw winterfestival: Kerstbal Festival. Het Berlijnplein in Utrecht is omgetoverd tot een winterparadijsje waar je helemaal in de kerststemming komt. Buiten vind je sfeervolle verlichting, knusse plekjes bij het vuur en een pop-up Kerstmarkt. In de indoor ballroom kun jij helemaal losgaan met artiesten uit de 90’s en 00’s, zoals Captain Jack en de Party Animals, en kun je bovendien jouw eigen zangkunsten delen met het publiek op het Christmas karaoke podium.

Waar? Utrecht
Wanneer? 16 december 2016

538 Jingleball

winter-538-jingleball-2
Zie jij het wel zitten om kerstmis te vieren met dj’s als Hardwell, Jonas Blue, Kriss Kross Amsterdam en Sunnery James & Ryan Marciano? Dat kan tijdens het jaarlijkse festival van radiostation 538: JingleBall. Het thema is net als voorgaande edities ‘The Wild Side of X-Mas’. Dus trek je spannendste kerstoutfit aan en ga op 17 december nog één keer helemaal los voordat jij een week later weer rustig aanschuift bij je familie tijdens het kerstdiner.

Waar? Amsterdam
Wanneer? 17 december 2016

Valhalla Festival

winter-valhalla
Het meest bizarre winterfestival van Nederland is terug! Tijdens de wereldse editie van Valhalla Festival komen zes edele heren samen om dit grootse circus vol wonderen, magische mysteriën en wereldwijde circusacts te presenteren. Natuurlijk is er tijdens deze avond vol rariteiten ook plek voor fijne deuntjes van artiesten als De Jeugd van Tegenwoordig, Yellow Claw, Dirtcaps, Olivier Weiter en Juan Sanchez.

Waar? Amsterdam
Wanneer? 17 december

Tags: , ,