MENU

Leonardo DiCaprio “Before the Flood”

Hayao Miyazaki’s visie op kunstmatige intelligentie

december 2, 2016 reageren (0) Views: 3445 Life Redactie BLVD

JACK DANIEL’S TENNESSEE FIRE, A BEST FRIENDS SHOT

Alhoewel de temperatuur stevig in de min gaat, gaan jij en je vrienden feest vieren. De avond is nog jong, de mooie tijd staat op het punt van beginnen. Time for some serious hotness, en wel in de vorm van de Jack Daniel’s Tennessee Fire. Laat maar zeggen alle kwaliteiten van een goede whiskey…alleen dan als shotje!

Jack Daniel’s presenteert de exceptioneel zachte whiskey in het juiste seizoen. De intense finish maakt ieder moment tot een heuglijke herinnering. Een ijskoude shot die direct zorgt voor een warme, innerlijke ‘feeling’. De gedoodverfde opvolger van Jack Daniel’s best verkopende flavoured whisk(e)y, Tennessee Honey, zal deze winter, vanaf 5 december, nog uitgroeien tot de favoriet van iedere hechte vriendengroep.

JD

It takes Fire to make Jack. And Jack to make Fire.

Diep op het platteland van Tennessee, in Lynchburg, wordt Jack Daniel’s al sinds 1866 met hetzelfde vakmanschap gemaakt. Voor de typische smaak van Jack Daniel’s zijn houtskool en de handgemaakte vaten essentieel. Voor allebei is ‘fire’ nodig: de whiskey wordt gefilterd door houtskool en daarna gerijpt in handgemaakte vaten die verkoold zijn en zo smaak geven aan de whiskey. De vertrouwde zachte Jack Daniel’s Old No. 7 whiskey wordt daarna zorgvuldig geïnfuseerd met een vurige kaneellikeur, met als resultaat Jack Daniel’s Tennessee Fire.

Quality in friendship

Als vrienden gezamenlijk de nacht indansen, de mooie momenten delen. Dit zijn de tijden die jouw leven kwaliteit geven! Net als de kwaliteit van Jack Daniel’s Tennessee Fire. “Jack Daniel’s Tennessee Fire is een bijzondere samenvoeging van smaken.” zegt Jack Daniel’s meesterdistilleerder Jeff Arnett. “Het succes in de VS, Engeland en Duitsland bewijst opnieuw dat onze vrienden de flavoured whiskeys goed kunnen waarderen. Mensen weten dat ze op kwaliteit kunnen vertrouwen bij het zien van de naam Jack Daniel’s. Ik weet zeker dat ook Nederland klaar is voor ‘Jack Fire’.”

Verkrijgbaarheid

Jack Daniel’s Tennessee Fire is een volwaardige aanvulling op de whiskeys van Jack Daniel’s. ‘Jack Fire’ is vanaf 5 december verkrijgbaar in de betere bars en clubs en bij iedere slijterij.

Tags: