MENU

Must have: de nieuwe Nikon D5600

Must have: stoere hoezen voor telefoon of tablet

januari 18, 2017 reageren (0) Views: 1127 Gadgets redactie blvd

De iPhone 7: innovatief?

Naar de iPhone 7 werd door velen uitgekeken. Nu is de telefoon eindelijk te koop en kunnen we hem met z’n allen uitgebreid bekijken en proberen. Wat heeft ie allemaal te bieden?

Het design van de iPhone 7 is slechts subtiel veranderd ten opzichte van de iPhone 6, maar aan techniek is er een hoop nieuws te ontdekken. De iPhone 7, die draait op iOS 10, heeft een werkgeheugen van 2 GB, met een razendsnelle A10-processor. Het Retina HD-scherm meet 4,7 inch.

Beeldstabilisator

De 12 megapixelcamera heeft een bijzondere functie. De camera is namelijk voorzien van een optische beeldstabilisator. Bovendien stelt de cameralens met infraroodsensor nog sneller scherp. Zo zijn je foto’s bijna altijd mooi scherp, ook in het donker! De dubbele cameralens maakt het zelfs mogelijk om een deel van een foto achteraf scherp te stellen.

Waterbestendig

Laat je je telefoon vaak vallen? Dan is de iPhone 7 misschien wel wat voor jou. De telefoon is namelijk waterdicht, handig voor als je hem in het water laat vallen. De poorten in de telefoon zijn voorzien van een rubberen afsluiting. Waterdichtheid was er nog niet eerder bij een smartphone. De telefoon is overigens ook stofdicht. Hiervoor heeft de telefoon een IP67-certificaat.

Geen ‘echte’ homeknop

Bij de iPhone 7 is de homeknop geen echte knop meer. Die is vervangen door een platte Force Touch-sensor. Daarmee kan de telefoon worden ontgrendeld, waarna je de touch ID-sensor kunt activeren.

De iPhone 7 mag qua uiterlijk dan op zijn voorganger lijken, de telefoon is van binnen zeker innovatief! De iPhone 7 is leverbaar in de kleuren zwart, goud, roze en zilver. Voor de opslagruimte kan je kiezen tussen 32 GB, 128 GB of 256 GB. Bestel je iPhone 7 bij Mobiel.nl en betaal nooit teveel!