MENU

Een overwoestbaar scherm dankzij NanoFixit

Waar maak jij je vriendin blij mee?

januari 18, 2017 reageren (0) Views: 1240 Life redactie blvd

Bijna trouwen? Vrijgezellenfeest!

Ga je bijna trouwen? Niets is zo leuk als het vrijgezellenbestaan eindigen met een vrijgezellenfeest! Er zijn verschillende leuke, uitdagende en spectaculaire vrijgezellenfeesten. The ultimate hangover, om nooit te vergeten!

Niets is zo leuk als om het vrijgezellenbestaan op een niet te vergeten manier te eindigen. Wat dacht je van een meerkamp, een uitdagende hindernisbaan of off-roadrijden? Bij VVC Adventure kan het allemaal! Er is een ruime keuze aan spectaculaire vrijgezellenfeesten speciaal gericht op mannen. De vrijgezel staat daarbij volledig centraal en krijgt een extra stunt of een prachtige outfit voor de dag. Kom je met 12 deelnemers of meer? Dan heft de aanstaande bruidegom zelfs niets te betalen!

Ruime keuze

De vrijgezellenfeesten voor mannen zijn al vanaf € 28,50 te boeken. Je kan gaan voor een meerkamp, maar misschien speel je wel liever met z’n allen The A-Team na. De bruidegom maakt als B.A. Baracus onder andere een rit in een Hummer. Met het MotorSpektakel ga je met z’n allen lekker door de blubber met terreinwagens. Niet spectaculair genoeg? Voer dan de meest gewaagde stunts uit met het Jackass-weekend. Voor de overlevers is er het Expedition Robinson-arrangement. Doe je het liever rustiger aan? Ga dan eens met z’n allen in de roeisloep, ga verkleed als Bassie of maak het laatste slippertje met daarna een rit in een Carver.

Kortom: voor ieder wat wils! Neem rustig een kijkje bij de verschillende arrangementen. Tot ziens!